İndirilen dosya Java olarak gelmiyor

Shapeshifter1945

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
3D Modelleme, Sanal Mimarlık.
Öncelikle merhaba, konu olarak hangi başlıkta açacağımı bilemediğim için sorun yaşadığım oyunla ilgili oluşturdum. Minecraft için Irıs/Optifine vb. ne olursa olsun Java ile ilgili indirirsem hep Chrome uzantısı olarak iniyor. Java'yı 4-5 defa tekrar kurdum, değişen bir şey olmadı. İnen Chrome uzantısını birlikte aç desem bile Java çıkmıyor, el ile dosya giriyorum ama Java hâlâ yok. Bu yüzden Irıs/Optifine kuramıyorum. Nereden nasıl değişecek bulamadım. Çözümünü bilen var mı?

Birlikte aç diyip, bu pcde başka uygulama seç tıkla, program files - java - bin klasorunun icinde java ws diye bir exe olmasi lazim. Onu secerek dener misin?

Exp üzerinden de denediğimde gene nasıl oluyorsa Chrome uzantısı olarak iniyor. Inen dosyayı RAR. Olarak çevirmeyi falan da denedim ama değişen bir şey olmadı.

Birlikte aç deyip, bu PC'de başka uygulama seç tıkla, program files - Java - bin klasorunun icinde Java ws diye bir EXE olmasi lazim. Onu secerek dener misin?

Deneyeceğim hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…