Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 260 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #1
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Kasım 2024 #2 Öyle görünüyor hocam. Dosya içinde trojan var.
Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 260 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #3 Egeax dedi: Öyle görünüyor hocam. Dosya içinde trojan var. Genişletmek için tıkla... sadece Microsoft bu uyarı verdi garip
Egeax dedi: Öyle görünüyor hocam. Dosya içinde trojan var. Genişletmek için tıkla... sadece Microsoft bu uyarı verdi garip
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.366 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #4 Evet bu trojan.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 6 Kasım 2024 #5 Egeax dedi: Öyle görünüyor hocam. Dosya içinde trojan var. Genişletmek için tıkla... Antivirüslerin her trojan yazdığı şey trojan olmuyor. Dosya çok büyük ihtimalle false-positive.
Egeax dedi: Öyle görünüyor hocam. Dosya içinde trojan var. Genişletmek için tıkla... Antivirüslerin her trojan yazdığı şey trojan olmuyor. Dosya çok büyük ihtimalle false-positive.
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Kasım 2024 #6 Elwaysed dedi: sadece Microsoft bu uyarı verdi garip Genişletmek için tıkla... Web sitesi trojanı. Yüksek ihtimal var.
Elwaysed dedi: sadece Microsoft bu uyarı verdi garip Genişletmek için tıkla... Web sitesi trojanı. Yüksek ihtimal var.
Elwaysed Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 260 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2024 #7 nexusmods sitesinden indirdiğim bir grafik modu bu Egeax dedi: Web sitesi trojanı. Yüksek ihtimal var. Genişletmek için tıkla... format şart mı yoksa kespersky ile tam tarama mı yapmalıyım 316874 dedi: Antivirüslerin her trojan yazdığı şey trojan olmuyor. Dosya çok büyük ihtimalle false-positive. Genişletmek için tıkla... hocam sizce riskli mi?
nexusmods sitesinden indirdiğim bir grafik modu bu Egeax dedi: Web sitesi trojanı. Yüksek ihtimal var. Genişletmek için tıkla... format şart mı yoksa kespersky ile tam tarama mı yapmalıyım 316874 dedi: Antivirüslerin her trojan yazdığı şey trojan olmuyor. Dosya çok büyük ihtimalle false-positive. Genişletmek için tıkla... hocam sizce riskli mi?
Egeax Hectopat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 1.085 Çözümler 4 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Kasım 2024 #8 Elwaysed dedi: Nexus Mods sitesinden indirdiğim bir grafik modu bu. Format şart mı yoksa kespersky ile tam tarama mı yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Trojan gördün diye formata gerek yok. Kaspersky ile tam tarama yap. Eğer ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıktığını hissedersen, format atarsın.
Elwaysed dedi: Nexus Mods sitesinden indirdiğim bir grafik modu bu. Format şart mı yoksa kespersky ile tam tarama mı yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Trojan gördün diye formata gerek yok. Kaspersky ile tam tarama yap. Eğer ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıktığını hissedersen, format atarsın.
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 6 Kasım 2024 #9 Elwaysed dedi: Hocam sizce riskli mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Malwarebytes ile dosyayı taramayı deneyebilirsiniz. 1 tane antivirüs uyarı verdi diye virüs var diyemeyiz.
Elwaysed dedi: Hocam sizce riskli mi? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum. Malwarebytes ile dosyayı taramayı deneyebilirsiniz. 1 tane antivirüs uyarı verdi diye virüs var diyemeyiz.
31147 Megapat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 234 Çözümler 2 6 Kasım 2024 #10 Dandik motorlar gösterse bende false positive derdim ama sadece Microsoft'un göstermesi beni tedirgin ederdi açıkçası.
Dandik motorlar gösterse bende false positive derdim ama sadece Microsoft'un göstermesi beni tedirgin ederdi açıkçası.