wadaaa Centipat Katılım 5 Temmuz 2024 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #1 VirusTotal bu VirusTotal'e atım trojanle trapmine var anlamadım olayı tehlikeli gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2025
Priviyet Putin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 1.712 Çözümler 11 7 Mayıs 2025 #2 False positive olabilir. Gercekten trojan olsa 73 tane icerisinden sadece 3 tanesi vermesi garip olurdu.
False positive olabilir. Gercekten trojan olsa 73 tane icerisinden sadece 3 tanesi vermesi garip olurdu.
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.408 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Youpıtır Heçkır 7 Mayıs 2025 #3 wadaaa dedi: VirusTotal bu VirusTotal'e atım trojanle trapmine var anlamadım olayı tehlikeli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Orijinal sitesinden indirdiysen bir sorun yoktur bende olmamıştı yani. Sitesi olmayabilir bu arada.
wadaaa dedi: VirusTotal bu VirusTotal'e atım trojanle trapmine var anlamadım olayı tehlikeli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Orijinal sitesinden indirdiysen bir sorun yoktur bende olmamıştı yani. Sitesi olmayabilir bu arada.
venerable Zeptopat Katılım 4 Mayıs 2025 Mesajlar 20 7 Mayıs 2025 #4 wadaaa dedi: VirusTotal bu VirusTotal'e atım trojanle trapmine var anlamadım olayı tehlikeli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky, ESET, Bitdefender, Malwarebytes gibi güvenilir ve iyi antivirüsler safe diyorsa muhtemelen false positive dosya.
wadaaa dedi: VirusTotal bu VirusTotal'e atım trojanle trapmine var anlamadım olayı tehlikeli gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky, ESET, Bitdefender, Malwarebytes gibi güvenilir ve iyi antivirüsler safe diyorsa muhtemelen false positive dosya.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 8 Mayıs 2025 #5 Bağımlı olduğu Web adreslerinden birinin pek iyi şöhreti yok bu sebeple bu antivirus yazılımları riskli olduğu kanısına varmış diye düşünüyorum. Kullanıp kullanmama size kalmış.
Bağımlı olduğu Web adreslerinden birinin pek iyi şöhreti yok bu sebeple bu antivirus yazılımları riskli olduğu kanısına varmış diye düşünüyorum. Kullanıp kullanmama size kalmış.