atmqca Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar aşağıdaki resimde gördüğünüz üzere indirilen dosyalar açılmıyor, bu şekilde iniyor. Çözümü nedir? Teşekkürler. Dosya Ekleri Ekran Alıntısımm.PNG 2 KB · Görüntüleme: 83 Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2020
Arkadaşlar aşağıdaki resimde gördüğünüz üzere indirilen dosyalar açılmıyor, bu şekilde iniyor. Çözümü nedir? Teşekkürler.
Jasanayaka Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ekim 2015 Mesajlar 1.372 Makaleler 1 Çözümler 17 30 Nisan 2020 #2 İndirdiğiniz dosyaların uzantısı yok, uzantısız indiriyor. Nereden indiriyorsunuz, ne dosyası bunlar?
İndirdiğiniz dosyaların uzantısı yok, uzantısız indiriyor. Nereden indiriyorsunuz, ne dosyası bunlar?
Demondimeth Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 383 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Responsible 30 Nisan 2020 #3 Dosya uzantılarını görmek lazım hocam.
atmqca Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2020 #4 Mesela bir video indirdim bu şekilde iniyor. Jasanayaka dedi: İndirdiğiniz dosyaların uzantısı yok, uzantısız indiriyor. Nereden indiriyorsunuz, ne dosyası bunlar? Genişletmek için tıkla... Demondimeth dedi: Dosya uzantılarını görmek lazım hocam. Genişletmek için tıkla... MP4 dosyaları
Mesela bir video indirdim bu şekilde iniyor. Jasanayaka dedi: İndirdiğiniz dosyaların uzantısı yok, uzantısız indiriyor. Nereden indiriyorsunuz, ne dosyası bunlar? Genişletmek için tıkla... Demondimeth dedi: Dosya uzantılarını görmek lazım hocam. Genişletmek için tıkla... MP4 dosyaları
Demondimeth Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 383 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Responsible 30 Nisan 2020 #5 atmqca dedi: Mesela bir video indirdim bu şekilde iniyor. MP4 dosyaları Genişletmek için tıkla... Dosyaya sağ tık yapıp Özelliklerden Değiştir deyip Media Player, VLC tarzı video oynatma programlarından seçip Tamam deyiniz.
atmqca dedi: Mesela bir video indirdim bu şekilde iniyor. MP4 dosyaları Genişletmek için tıkla... Dosyaya sağ tık yapıp Özelliklerden Değiştir deyip Media Player, VLC tarzı video oynatma programlarından seçip Tamam deyiniz.
atmqca Hectopat Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2020 #6 Demondimeth dedi: Dosyaya sağ tık yapıp Özelliklerden Değiştir deyip Media Player, VLC tarzı video oynatma programlarından seçip Tamam deyiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapıyorum hatta varsayılan yap diyorum Laptop kapat açta geri eskiye dönüyor
Demondimeth dedi: Dosyaya sağ tık yapıp Özelliklerden Değiştir deyip Media Player, VLC tarzı video oynatma programlarından seçip Tamam deyiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz gibi yapıyorum hatta varsayılan yap diyorum Laptop kapat açta geri eskiye dönüyor
Demondimeth Hectopat Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 383 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek IT Responsible 30 Nisan 2020 #7 atmqca dedi: Dediğiniz gibi yapıyorum hatta varsayılan yap diyorum Laptop kapat açta geri eskiye dönüyor Genişletmek için tıkla... Klavyeden Windows tuşuna basın ardından Varsayılan Uygulamalar yazıp tıklayın. Açılan pencerede Video Oynatıcıyı değiştirin. Sistemde virüs yoksa sorun ortadan kalkacaktır.
atmqca dedi: Dediğiniz gibi yapıyorum hatta varsayılan yap diyorum Laptop kapat açta geri eskiye dönüyor Genişletmek için tıkla... Klavyeden Windows tuşuna basın ardından Varsayılan Uygulamalar yazıp tıklayın. Açılan pencerede Video Oynatıcıyı değiştirin. Sistemde virüs yoksa sorun ortadan kalkacaktır.