Viceee Picopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #1 Bugün SSD'ye artı olark hard disk taktirdim ama indirdiklerim C diskine gidiyor. nasıl D diskine bağlayacağım indirdiklerimi?
Bugün SSD'ye artı olark hard disk taktirdim ama indirdiklerim C diskine gidiyor. nasıl D diskine bağlayacağım indirdiklerimi?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #2 Viceee dedi: Bugün SSD'ye artı olark hard disk taktirdim ama indirdiklerim C diskine gidiyor. nasıl D diskine bağlayacağım indirdiklerimi? Genişletmek için tıkla... Artı 1 Eksi
Viceee dedi: Bugün SSD'ye artı olark hard disk taktirdim ama indirdiklerim C diskine gidiyor. nasıl D diskine bağlayacağım indirdiklerimi? Genişletmek için tıkla...
ThePucci Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #3 Viceee dedi: Bugün SSD'ye artı olark hard disk taktirdim ama indirdiklerim C diskine gidiyor. Nasıl D diskine bağlayacağım indirdikleri mi? Genişletmek için tıkla... İndirilenler yerinde dosyaları CTRL + C yapıp CTRL + v ile D diskine taşıyarak ve daha sonra C diskini silerek. Artı -2 Eksi
Viceee dedi: Bugün SSD'ye artı olark hard disk taktirdim ama indirdiklerim C diskine gidiyor. Nasıl D diskine bağlayacağım indirdikleri mi? Genişletmek için tıkla... İndirilenler yerinde dosyaları CTRL + C yapıp CTRL + v ile D diskine taşıyarak ve daha sonra C diskini silerek.
E Er73748 Megapat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 9.400 Makaleler 10 Çözümler 175 19 Haziran 2021 #4 ThePucci dedi: İndirilenler yerinde dosyaları CTRL + C yapıp CTRL + v ile D diskine taşıyarak ve daha sonra C diskini silerek. Genişletmek için tıkla... 1- CTRL+X ile kesilebilir. Bu sayede sonradan silinmeye gerek kalmaz. 2- buna gerek yok. Bu mesajda açıklanmış; iloveichigo dedi: Eki Görüntüle 1075064 Genişletmek için tıkla... Artı 1 Eksi
ThePucci dedi: İndirilenler yerinde dosyaları CTRL + C yapıp CTRL + v ile D diskine taşıyarak ve daha sonra C diskini silerek. Genişletmek için tıkla... 1- CTRL+X ile kesilebilir. Bu sayede sonradan silinmeye gerek kalmaz. 2- buna gerek yok. Bu mesajda açıklanmış; iloveichigo dedi: Eki Görüntüle 1075064 Genişletmek için tıkla...
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 19 Haziran 2021 #5 Bu tüm programları otomatik olarak D dizinine indirmenizi sağlar. Sadece C ibaresini D yapmanız yeterli. Artı 1 Eksi
Bu tüm programları otomatik olarak D dizinine indirmenizi sağlar. Sadece C ibaresini D yapmanız yeterli.
ThePucci Picopat Katılım 13 Haziran 2021 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #6 Er73748 dedi: 1- CTRL+X ile kesilebilir. Bu sayede sonradan silinmeye gerek kalmaz. 2- buna gerek yok. Bu mesajda açıklanmış; Genişletmek için tıkla... Ctrl x i biliyorum onun anlayabileceği bir dil ile dedim. Ctrl x bir yerdeki dosyayı kopyalayıp bir yere yapıştırdıktan sonra otomatik siler. Artı -1 Eksi
Er73748 dedi: 1- CTRL+X ile kesilebilir. Bu sayede sonradan silinmeye gerek kalmaz. 2- buna gerek yok. Bu mesajda açıklanmış; Genişletmek için tıkla... Ctrl x i biliyorum onun anlayabileceği bir dil ile dedim. Ctrl x bir yerdeki dosyayı kopyalayıp bir yere yapıştırdıktan sonra otomatik siler.