Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.774 Makaleler 1 Çözümler 25 11 Şubat 2023 #1 Öncelikle selam. Bilgisayarıma kurduğum yama, mod vb. Dosyaları silmek istiyorum fakat nasıl sileceğimi bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Şubat 2023
Öncelikle selam. Bilgisayarıma kurduğum yama, mod vb. Dosyaları silmek istiyorum fakat nasıl sileceğimi bilmiyorum.
Hüsnü_Çoban Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2.823 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sivil Polis 11 Şubat 2023 #2 İndirilenler klasöründen silebilirsiniz gibime geliyor.
MistyOS TR Decapat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #3 ilk önce dosyaya tıkla sonra kılavyede delete tuşuna bas
apex38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #4 Denetim masası / program kaldır /isimlerini biliyorsan tek tek silersin
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.702 Çözümler 3 11 Şubat 2023 #5 Hangi oyunda mod kurdunuz?
kanyewest Decapat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 440 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #6 Denetim masasında program kaldır kısmında oluyor. Orda yoksa isimlerini biliyorsan dosya konumlarına gidip sil. Çok varsa direkt format at bence.
Denetim masasında program kaldır kısmında oluyor. Orda yoksa isimlerini biliyorsan dosya konumlarına gidip sil. Çok varsa direkt format at bence.
Benjamin the Ferel Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 4.774 Makaleler 1 Çözümler 25 11 Şubat 2023 #7 MistyOS TR dedi: ilk önce dosyaya tıkla sonra kılavyede delete tuşuna bas Genişletmek için tıkla... Sadece logosu siliniyor. flashneuron dedi: Hangi oyunda mod kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Gta 5 ve diğer yamalar. kanyewest dedi: Denetim masasında program kaldır kısmında oluyor. Orda yoksa isimlerini biliyorsan dosya konumlarına gidip sil. Çok varsa direkt format at bence. Genişletmek için tıkla... apex38 dedi: Denetim masası / program kaldır /isimlerini biliyorsan tek tek silersin Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım. Direkt dosyalardan sileceğim.
MistyOS TR dedi: ilk önce dosyaya tıkla sonra kılavyede delete tuşuna bas Genişletmek için tıkla... Sadece logosu siliniyor. flashneuron dedi: Hangi oyunda mod kurdunuz? Genişletmek için tıkla... Gta 5 ve diğer yamalar. kanyewest dedi: Denetim masasında program kaldır kısmında oluyor. Orda yoksa isimlerini biliyorsan dosya konumlarına gidip sil. Çok varsa direkt format at bence. Genişletmek için tıkla... apex38 dedi: Denetim masası / program kaldır /isimlerini biliyorsan tek tek silersin Genişletmek için tıkla... Öyle yapacağım. Direkt dosyalardan sileceğim.
flashneuron Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2019 Mesajlar 1.702 Çözümler 3 12 Şubat 2023 #8 Benjamin the Ferel dedi: Sadece logosu siliniyor. Gta 5 ve diğer yamalar. Öyle yapacağım. Direkt dosyalardan sileceğim. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya konumunda "mods" veya "scripts" isimli klasör varsa modlar o klasörlerin içinde olabilir.
Benjamin the Ferel dedi: Sadece logosu siliniyor. Gta 5 ve diğer yamalar. Öyle yapacağım. Direkt dosyalardan sileceğim. Genişletmek için tıkla... Oyunun dosya konumunda "mods" veya "scripts" isimli klasör varsa modlar o klasörlerin içinde olabilir.