İndirilen dosyalar Windows Media Player'la açılıyor

Daha fazla  
Selam herkese, Google'dan herhangi bir şey indiriyorum, indirme tamamlandıktan sonra indirilen dosya Media Player ile açılıyor. Google'dan WinRAR indirmeye çalıştım o da aynı şekilde Media Player'la açılıyor. İşin kötüsü Windows Media Player'da hata veriyor açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam herkese, Google'dan herhangi bir şey indiriyorum, indirme tamamlandıktan sonra indirilen dosya Media Player ile açılıyor. Google'dan WinRAR indirmeye çalıştım o da aynı şekilde Media Player'la açılıyor. İşin kötüsü Windows Media Player'da hata veriyor açılmıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Hangi dosya ise sağ tık > özellikler > bu kısımdan birlikte aç ayarlarında en uygun programı seçmeniz halinde düzelecektir.

Hangi dosya ise sağ tık > özellikler > bu kısımdan birlikte aç ayarlarında en uygun programı seçmeniz halinde düzelecektir.

o ayarlarda not defteri ,office , explorer , paint , wordpad ve word var.Benim açmak istediğim winrar
Birlikte açmayı deneyin

birlikte aç diyince yine windows media player falan çıkıyo . Office , explorer , not defteri , wordpad , word çıkıyo

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı