Y Yasin İnce OfficiaL Hectopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 147 3 Eylül 2018 #1 Selam arkadaşlar internetten indirdiğim dosyalar sürekli bozuk ya da çalışmıyor. Format attım yine aynı. Laptopta sıkıntı olmuyor ama masaüstünde sıkıntı var. Teşekkürler... Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2018
Selam arkadaşlar internetten indirdiğim dosyalar sürekli bozuk ya da çalışmıyor. Format attım yine aynı. Laptopta sıkıntı olmuyor ama masaüstünde sıkıntı var. Teşekkürler...
P Paytak Penguen Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 5.953 Makaleler 3 Çözümler 16 3 Eylül 2018 #2 HDD arızalı olabilir bad sector olabilir. SSD ise ömrü bitmiştir, disk türünü yazmanız iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2018
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 3 Eylül 2018 #3 Ne tür dosyalar indiriyorsun? İndirdiğin dosyaların ve hataların ekran görüntüsünü paylaşırsan daha iyi olur.
Ne tür dosyalar indiriyorsun? İndirdiğin dosyaların ve hataların ekran görüntüsünü paylaşırsan daha iyi olur.
Y Yasin İnce OfficiaL Hectopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 147 3 Eylül 2018 #4 ZIP dosyaları yada setup. Zıp dosyası RAR'dan çıkarken dosya bozuk hatası veriyor eğer setupsa kurulmuyor. C diskim sata D diskim IDE. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2018
ZIP dosyaları yada setup. Zıp dosyası RAR'dan çıkarken dosya bozuk hatası veriyor eğer setupsa kurulmuyor. C diskim sata D diskim IDE.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 3 Eylül 2018 #5 ZIP ya da RAR dosyaları için hangi Arşivleme yazılımını kullanıyorsun? Eğer herhangi bir yazılım yoksa Ücretsiz sunulan 7-Zip öneririm. Download Ayriyeten indirdiğiniz dosyalar bozuk olabilir.
ZIP ya da RAR dosyaları için hangi Arşivleme yazılımını kullanıyorsun? Eğer herhangi bir yazılım yoksa Ücretsiz sunulan 7-Zip öneririm. Download Ayriyeten indirdiğiniz dosyalar bozuk olabilir.
thestalker Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 580 Çözümler 1 3 Eylül 2018 #6 İndirdikten sonra MD5'ini vs kontrol edersen anlarsın zaten.
Y Yasin İnce OfficiaL Hectopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 147 3 Eylül 2018 #7 Winrar kullanıyorum. İndirdiğim dosyalar herzaman yüklediğim şeyler ayıca laptopta böyle sıkıntı olmuyor.
Winrar kullanıyorum. İndirdiğim dosyalar herzaman yüklediğim şeyler ayıca laptopta böyle sıkıntı olmuyor.
thestalker Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 580 Çözümler 1 3 Eylül 2018 #8 Yasin İnce OfficiaL dedi: Winrar kullanıyorum. İndirdiğim dosyalar herzaman yüklediğim şeyler ayıca laptopta böyle sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... IDM vs. ile indirmeyi dene bir de.
Yasin İnce OfficiaL dedi: Winrar kullanıyorum. İndirdiğim dosyalar herzaman yüklediğim şeyler ayıca laptopta böyle sıkıntı olmuyor. Genişletmek için tıkla... IDM vs. ile indirmeyi dene bir de.
Y Yasin İnce OfficiaL Hectopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 147 3 Eylül 2018 #9 thestalker dedi: IDM vs. ile indirmeyi dene bir de. Genişletmek için tıkla... Ondada aynı sıkıntı var. Yasin İnce OfficiaL dedi: Ondada aynı sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Ama indirirken internete felan girmezsem sıkıntı olmuyoR. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2018
thestalker dedi: IDM vs. ile indirmeyi dene bir de. Genişletmek için tıkla... Ondada aynı sıkıntı var. Yasin İnce OfficiaL dedi: Ondada aynı sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Ama indirirken internete felan girmezsem sıkıntı olmuyoR.
thestalker Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 580 Çözümler 1 3 Eylül 2018 #10 Yasin İnce OfficiaL dedi: Ondada aynı sıkıntı var. Ama indirirken internete felan girmezsem sıkıntı olmuyo. Genişletmek için tıkla... Diskinizi HDD Tune ile kontrol edin. İndirme yaparken ve indirmeyle birlikte internette gezerken disk ve işlemci kullanım değerlerini paylaşın.
Yasin İnce OfficiaL dedi: Ondada aynı sıkıntı var. Ama indirirken internete felan girmezsem sıkıntı olmuyo. Genişletmek için tıkla... Diskinizi HDD Tune ile kontrol edin. İndirme yaparken ve indirmeyle birlikte internette gezerken disk ve işlemci kullanım değerlerini paylaşın.