neonoxxs Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 387 Çözümler 1 8 Mayıs 2024 #1 İnternetten bir dosya indirdim, masaüstüne attım C diskinde yer azaldı ama masaüstüne gelen bir dosya yok. Aynı şekilde bu sefer D diskime attım ama yine gelmedi. Bu neden oluyor?
İnternetten bir dosya indirdim, masaüstüne attım C diskinde yer azaldı ama masaüstüne gelen bir dosya yok. Aynı şekilde bu sefer D diskime attım ama yine gelmedi. Bu neden oluyor?
IUIOI Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 48 8 Mayıs 2024 #2 explorer.exe yi yeniden başlatmak ya da PC'yi aç kapa yapmak sorunu çözebilir.
neonoxxs Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 387 Çözümler 1 8 Mayıs 2024 #3 IUIOI dedi: explorer.exe yi yeniden başlatmak ya da PC'yi aç kapa yapmak sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir işe yaramadı.
IUIOI dedi: explorer.exe yi yeniden başlatmak ya da PC'yi aç kapa yapmak sorunu çözebilir. Genişletmek için tıkla... Maalesef bir işe yaramadı.
IUIOI Centipat Katılım 27 Ağustos 2023 Mesajlar 48 8 Mayıs 2024 #4 neonoxxs dedi: Maalesef bir işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Dosyayı masaüstünde değil de Dosya Gezgini üzerinden aramayı dene (Dosya Gezgini'nden masaüstüne gir)
neonoxxs dedi: Maalesef bir işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Dosyayı masaüstünde değil de Dosya Gezgini üzerinden aramayı dene (Dosya Gezgini'nden masaüstüne gir)