Affansen Kilopat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 4.761 Makaleler 1 Çözümler 29 24 Nisan 2021 #21 UçanİneğeVuranFil dedi: Ya şimdi mesela, biz bir dosyayı belirttik. O da onu taradı gibi. Anlatamadım ama neyse. Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anladım ama bunu otomatik yapmaya çalışsa bir mod sitesindeki tüm modları tarasa, eklenti çöker.
UçanİneğeVuranFil dedi: Ya şimdi mesela, biz bir dosyayı belirttik. O da onu taradı gibi. Anlatamadım ama neyse. Genişletmek için tıkla... Demek istediğinizi anladım ama bunu otomatik yapmaya çalışsa bir mod sitesindeki tüm modları tarasa, eklenti çöker.
U UçanİneğeVuranFil Decapat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 832 Çözümler 2 24 Nisan 2021 #22 Affansen dedi: Demek istediğinizi anladım ama bunu otomatik yapmaya çalışsa bir mod sitesindeki tüm modları tarasa, eklenti çöker. Genişletmek için tıkla... O da var.
Affansen dedi: Demek istediğinizi anladım ama bunu otomatik yapmaya çalışsa bir mod sitesindeki tüm modları tarasa, eklenti çöker. Genişletmek için tıkla... O da var.
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 24 Nisan 2021 #23 Dışkılamaya gittim arkadaşlar. Evet bu projeyi yapmaya çalışacak birisi var mı?