İndirilen exe dosyası bozuluyor

kplmb

Zeptopat
Daha fazla  
Dün çalışan oyun bugün PC açtığımda hata verdi. Meğer PC doyanın sonundaki EXE uzantısını silmiş, silip tekrar yükledim yüklediğim saniyede EXE silinip normal oluyor. Örneğin: sro_client.exe -> sro_client oluyor dosya adı ve bu yüzden çalışmıyor. Defender vb her şey kapalı ve dün her şey normaldi. Neden olabilir çözüm?

Dün çalışan oyun bugün PC açtığımda hata verdi. Meğer PC doyanın sonundaki EXE uzantısını silmiş, silip tekrar yükledim yüklediğim saniyede EXE silinip normal oluyor. Örneğin: sro_client.exe -> sro_client oluyor dosya adı ve bu yüzden çalışmıyor. Defender vb her şey kapalı ve dün her şey normaldi. Neden olabilir çözüm?
Güvenlik ve bakım yaz, güvenlik ve bakım sekmesindedn bakım'A tıkla güvenlik ve bakım ile ilgili olayları göstere tıkla.

Güvenlik ve bakım yaz, güvenlik ve bakım sekmesindedn bakım'A tıkla güvenlik ve bakım ile ilgili olayları göstere tıkla.

Malwarebytes ile tarama yapabilir misiniz? Cihazınıza zararlı bulaşmış olabilir.

İkinizin dediğini de yaptım direkt zaten benim istedigim dosyayı virüs olarak gösterdi ama Defender vb her şeyiyle kapalı nasıl silebiliyor ve fark ettim ki EXE'nin içindeki DLL'yi siliyormuş basınca DLL'si bulunamadı diyor ama anında kendi siliyor işte nasıl engelleyeceğim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı