P PARADİSSE Decapat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli ssd 250 gb hdd 500gb Ekran kartı gtx 1660 süper Anakart b365m İşlemci i5-9400f Arkadaşlar internet üzerinden gerekli olan bir uygulama indirdim lakin bilgisayarımda masaüstüne atınca exeyi direk siliyor. Ne yapmam gerek?
Arkadaşlar internet üzerinden gerekli olan bir uygulama indirdim lakin bilgisayarımda masaüstüne atınca exeyi direk siliyor. Ne yapmam gerek?
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 13 Eylül 2023 #2 Windows Defender virüs bulduğu için otomatik siliyordur, güvenli olduğundan emin değilseniz kullanmayın o dosyayı. Eminseniz Defender ayarlarından beyaz listeye ekleyebilirsiniz.
Windows Defender virüs bulduğu için otomatik siliyordur, güvenli olduğundan emin değilseniz kullanmayın o dosyayı. Eminseniz Defender ayarlarından beyaz listeye ekleyebilirsiniz.
1FörK Centipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #3 Defender virüs olarak algılıyordur, crack vs. ise kullanma.
P PARADİSSE Decapat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #4 zValiant dedi: Windows Defender virüs bulduğu için otomatik siliyordur, güvenli olduğundan emin değilseniz kullanmayın o dosyayı. Eminseniz Defender ayarlarından beyaz listeye ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Beyaz listeye ekleme girdiğimde böyle bir hata alıyorum.
zValiant dedi: Windows Defender virüs bulduğu için otomatik siliyordur, güvenli olduğundan emin değilseniz kullanmayın o dosyayı. Eminseniz Defender ayarlarından beyaz listeye ekleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Beyaz listeye ekleme girdiğimde böyle bir hata alıyorum.