A AslanOnline Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #1 VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virus var mıdır sızce? Bakabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mart 2023
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #2 AslanOnline dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virus var mıdır sızce? Bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hangi uygulama.
AslanOnline dedi: VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Virus var mıdır sızce? Bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hangi uygulama.
Galanderia Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 1.039 Çözümler 10 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #3 VirusTotal çok dandik bir virüs programı. Geçen Steam yüklemiştim Steam'a anlamadığım şekilde virüs tespit etmiş anlamadım gitti.
VirusTotal çok dandik bir virüs programı. Geçen Steam yüklemiştim Steam'a anlamadığım şekilde virüs tespit etmiş anlamadım gitti.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #4 Galanderia dedi: VirusTotal çok dandik bir virüs programı. Geçen Steam yüklemiştim Steam'a anlamadığım şekilde virüs tespit etmiş anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... VirusTotal indiriliyor mu sisteme Windows Defender'da virüs olarak algılayabiliyor Yandex'de kötü yazılım olabilir diyor.
Galanderia dedi: VirusTotal çok dandik bir virüs programı. Geçen Steam yüklemiştim Steam'a anlamadığım şekilde virüs tespit etmiş anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... VirusTotal indiriliyor mu sisteme Windows Defender'da virüs olarak algılayabiliyor Yandex'de kötü yazılım olabilir diyor.
A AslanOnline Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #5 Miraç Gürbüz dedi: VirusTotal indiriliyor mu sisteme Windows Defender'da virüs olarak algılayabiliyor Yandex'de kötü yazılım olabilir diyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile seçici tarama yaptım tehdit bulmadı sence güvenilir midir?
Miraç Gürbüz dedi: VirusTotal indiriliyor mu sisteme Windows Defender'da virüs olarak algılayabiliyor Yandex'de kötü yazılım olabilir diyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile seçici tarama yaptım tehdit bulmadı sence güvenilir midir?
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #6 AslanOnline dedi: Kaspersky ile seçici tarama yaptım tehdit bulmadı sence güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi Defender'ı yeterli olur Windows için uygulama nedir 2 3 uygulama virüslü deyince genelde virüssüz oluyor dosya.
AslanOnline dedi: Kaspersky ile seçici tarama yaptım tehdit bulmadı sence güvenilir midir? Genişletmek için tıkla... Windows'un kendi Defender'ı yeterli olur Windows için uygulama nedir 2 3 uygulama virüslü deyince genelde virüssüz oluyor dosya.