G grdsdemisrossi Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Bir dosya indiriyorum açarken WinRAR kurulu olmasına rağmen her açışımda WinRAR kurulum ekranı geliyor ve dosyayı açamıyorum.
Bir dosya indiriyorum açarken WinRAR kurulu olmasına rağmen her açışımda WinRAR kurulum ekranı geliyor ve dosyayı açamıyorum.
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 grdsdemisrossi dedi: Bir dosya indiriyorum açarken WinRAR kurulu olmasına rağmen her açışımda WinRAR kurulum ekranı geliyor ve dosyayı açamıyorum. Eki Görüntüle 2285106 Genişletmek için tıkla... Açmaya çalıştığınız dosya. RAR dosyası değil. RAR'ın içinde ki .ffx (After Effects dosyası) dosyasını açmaya çalıştığınızdan kaynaklanıyor olabilir.
grdsdemisrossi dedi: Bir dosya indiriyorum açarken WinRAR kurulu olmasına rağmen her açışımda WinRAR kurulum ekranı geliyor ve dosyayı açamıyorum. Eki Görüntüle 2285106 Genişletmek için tıkla... Açmaya çalıştığınız dosya. RAR dosyası değil. RAR'ın içinde ki .ffx (After Effects dosyası) dosyasını açmaya çalıştığınızdan kaynaklanıyor olabilir.
G grdsdemisrossi Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 ilk açtığımda böyle geliyor tıklayınca usttekı gibi oluyor pancake dedi: Açmaya çalıştığınız dosya. RAR dosyası değil. RAR'ın içinde ki .ffx (After Effects dosyası) dosyasını açmaya çalıştığınızdan kaynaklanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-08-16 031500.png 52,7 KB · Görüntüleme: 37
ilk açtığımda böyle geliyor tıklayınca usttekı gibi oluyor pancake dedi: Açmaya çalıştığınız dosya. RAR dosyası değil. RAR'ın içinde ki .ffx (After Effects dosyası) dosyasını açmaya çalıştığınızdan kaynaklanıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne yapmalıyım?
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #4 grdsdemisrossi dedi: ilk açtığımda böyle geliyor tıklayınca usttekı gibi oluyor Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Klasörün içindeki dosyaları açmak için Adobe After Effects kullanmanız gerekiyor.
grdsdemisrossi dedi: ilk açtığımda böyle geliyor tıklayınca usttekı gibi oluyor Ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Klasörün içindeki dosyaları açmak için Adobe After Effects kullanmanız gerekiyor.
G grdsdemisrossi Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #5 pancake dedi: Klasörün içindeki dosyaları açmak için Adobe After Effects kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... after effects var hangı kısımdan yapacagım
pancake dedi: Klasörün içindeki dosyaları açmak için Adobe After Effects kullanmanız gerekiyor. Genişletmek için tıkla... after effects var hangı kısımdan yapacagım
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #6 Dosyları bilgisyara çıkartın. Ardından sağ tıklayıp birlikte aç diyip After Effects'i seçin.
G grdsdemisrossi Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #7 pancake dedi: Dosyları bilgisyara çıkartın. Ardından sağ tıklayıp birlikte aç diyip After Effects'i seçin. Genişletmek için tıkla... masaustune ve bilgisayara çıkarttım sonra birlikte aç diyip after effectsin oldugu konuma gidip after effects 2020 ye attım bu hatayı verdi Dosya Ekleri resim_2024-08-16_174138728.png 58,9 KB · Görüntüleme: 31
pancake dedi: Dosyları bilgisyara çıkartın. Ardından sağ tıklayıp birlikte aç diyip After Effects'i seçin. Genişletmek için tıkla... masaustune ve bilgisayara çıkarttım sonra birlikte aç diyip after effectsin oldugu konuma gidip after effects 2020 ye attım bu hatayı verdi
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #8 .rar dosyasını değil. Dosyanın içerisinde ki dosyları After Effects ile açacaksınız. .ffx ile bitenleri;
.rar dosyasını değil. Dosyanın içerisinde ki dosyları After Effects ile açacaksınız. .ffx ile bitenleri;
G grdsdemisrossi Centipat Katılım 13 Ekim 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #9 ffx le biteni masaustune atıp ae ile açtım aynı hatayı veriyo pancake dedi: .rar dosyasını değil. Dosyanın içerisinde ki dosyları After Effects ile açacaksınız. .ffx ile bitenleri; Eki Görüntüle 2285823 Genişletmek için tıkla... pancake dedi: .rar dosyasını değil. Dosyanın içerisinde ki dosyları After Effects ile açacaksınız. .ffx ile bitenleri; Eki Görüntüle 2285823 Genişletmek için tıkla... reis olmuyo kaç haftadır Son düzenleme: 19 Ağustos 2024
ffx le biteni masaustune atıp ae ile açtım aynı hatayı veriyo pancake dedi: .rar dosyasını değil. Dosyanın içerisinde ki dosyları After Effects ile açacaksınız. .ffx ile bitenleri; Eki Görüntüle 2285823 Genişletmek için tıkla... pancake dedi: .rar dosyasını değil. Dosyanın içerisinde ki dosyları After Effects ile açacaksınız. .ffx ile bitenleri; Eki Görüntüle 2285823 Genişletmek için tıkla... reis olmuyo kaç haftadır
pancake Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 721 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2024 #10 grdsdemisrossi dedi: ffx le biteni masaustune atıp ae ile açtım aynı hatayı veriyo reis olmuyo kaç haftadır Genişletmek için tıkla... Dosyaların bozuk olma şansı var mı? After Effetcs ile açmaya çalıştığında nasıl bir hata alıyorsun?
grdsdemisrossi dedi: ffx le biteni masaustune atıp ae ile açtım aynı hatayı veriyo reis olmuyo kaç haftadır Genişletmek için tıkla... Dosyaların bozuk olma şansı var mı? After Effetcs ile açmaya çalıştığında nasıl bir hata alıyorsun?