E eferdr Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #1 Ben ZIP dosyası indirdim içini açtım ve içinden hiçbir şey çalıştırmadan sildim virüs bulaşmış mıdır?
Ben ZIP dosyası indirdim içini açtım ve içinden hiçbir şey çalıştırmadan sildim virüs bulaşmış mıdır?
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.121 Çözümler 51 Yer Bursa 15 Mart 2025 #2 eferdr dedi: Ben ZIP dosyası indirdim içini açtım ve içinden hiçbir şey çalıştırmadan sildim virüs bulaşmış mıdır? Genişletmek için tıkla... ZIP dosyasının içinden EXE VBS PDF uzantılı bir dosya açmadiysaniz endişelenecek bir durum yok.
eferdr dedi: Ben ZIP dosyası indirdim içini açtım ve içinden hiçbir şey çalıştırmadan sildim virüs bulaşmış mıdır? Genişletmek için tıkla... ZIP dosyasının içinden EXE VBS PDF uzantılı bir dosya açmadiysaniz endişelenecek bir durum yok.
E eferdr Centipat Katılım 31 Ağustos 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2025 #3 HakanXD dedi: ZIP dosyasının içinden EXE VBS PDF uzantılı bir dosya açmadiysaniz endişelenecek bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey açmadım
HakanXD dedi: ZIP dosyasının içinden EXE VBS PDF uzantılı bir dosya açmadiysaniz endişelenecek bir durum yok. Genişletmek için tıkla... Hiç bir şey açmadım
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.121 Çözümler 51 Yer Bursa 15 Mart 2025 #4 eferdr dedi: Hiçbir şey açmadım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman rahat bir nefes alabilirsin.
eferdr dedi: Hiçbir şey açmadım. Genişletmek için tıkla... Tamamdır o zaman rahat bir nefes alabilirsin.