Steam İndirim sistemi nasıl çalışıyor?

larenno

Hectopat
Daha fazla  
20.00'da Steam indirimleri başlayacak, indirimin başlamasıyla tüm indirimler direkt gözükecek mi yoksa indirimin son gününe kadar başka oyunlar da indirime girer mi? Ona göre direkt alışveriş yapacağım.

Bütün ürünler tek seferde indirime giriyor. Son birkaç yıldır böyle yani bir değişiklik yok.
Hocam bütün ürünler girmiyor bu arada çoğunluğu giriyor yani belki arkadaş hiç gündemde olmayan bir oyunda indirim bekliyordur umarım yanlış anlaşılmaz.

Örnek vermek gerekirse şu anda benim indirime girerse daha düşüğe alırım diye beklediğim vardı şimdi baktım indirime girmemiş.

Hocam bütün ürünler girmiyor bu arada çoğunluğu giriyor yani belki arkadaş hiç gündemde olmayan bir oyunda indirim bekliyordur umarım yanlış anlaşılmaz.
Hocam sormak istediğim bu değil , demek istediğim indirime girecek olan oyunların hepsi aynı anda mı giriyor yani 20.00'da indirime girecek tüm oyunlar belli olacak mı yoksa biri bugün girebilirken diğeri yarın girebilir mi ona göre 20.00'da tüm alışverişi yapacağım

Eki Görüntüle 1840775

Hocam sormak istediğim bu değil , demek istediğim indirime girecek olan oyunların hepsi aynı anda mı giriyor yani 20.00'da indirime girecek tüm oyunlar belli olacak mı yoksa biri bugün girebilirken diğeri yarın girebilir mi ona göre 20.00'da tüm alışverişi yapacağım
Tamamdır hocam ben yanlış anlamışım bütün oyunların hepsi girmiyor demek istedim.

Örnek vermek gerekirse şu anda benim indirime girerse daha düşüğe alırım diye beklediğim vardı şimdi baktım indirime girmemiş.

Bende arkadaşın sorduğunu cevapladım tekrar daha açıkça cevaplayayım. Şu an indirime giren bütün oyunlar indirim sonuna kadar kalacak. Başka hiçbir oyun indirime girmeyecek, indirime giren oyunlarda daha çok indirim yapılmayacak ve indirimden çıkmayacaklar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı