İndirimde CoD: MW 2 (2022) alınır mı?

Vengeance1000

Hectopat
Daha fazla  
CoD MW2 (2022) multiplayer için 714 TL'ye standart Edition alınır mı? Oyunun Team deathmachları güzel mi? 1 sene sonra ve gelecekte multiplayer'ın ölme ihtimali var mı? Çünkü daha önceden MW2019 ve Cold War almıştım multiplayer oynamak için ve şu an aldığıma pişmanım çünkü multiplayerları hile dolu ve oyuncu sayısı az CoD MW2 (2022) oyununda da böyle bir şey olur mu? Dediklerinize göre oyunu alacağım fakat bir oyun için çok pahalı siz ne diyorsunuz onu merak ediyorum?

Bir de şöyle bir video var:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alınır bende aldım ve sarıyor hocam.

Ne zaman verilmişti? Oyun ilk çıktığında mı?

CoD MW2 (2022) bedavaya verilmedi hocam geçici süreliğine ücretsiz oldu süre bitince oyunu almadan giriş olmuyor. Bu zamana kadar verilmedi bedava Warzone ücretsiz sadece.

Alınmaz, neden derseniz şöyle anlatayım, oyuna o kadar parayı verdirecek tek etken multiplayer modu. Fakat gel gelelim ki hem hile dolu hem de sürekli çıkan yeni Call Of Duty serileriyle bir öncekinin anlamı kalmıyor ve oyuncu sayısı azalıyor. Şahsen sırf bu sebepten artık Call Of Duty serisini sadece hikaye modu için oynuyorum,fakat artık ona da yoğunlaşmıyorlar, bir oturuşta hikaye modunu bitirebiliyorsunuz. O kadar kısa bir oynanış içinde 700-800 lira veremem. Zaten çıkan oyunlar birbirini tekrar ediyor, MW 2018 Çıktığında biraz hype olmuştum, yeni grafik motoru eski karakterlerin olması falan derken alıp oynadım, ama MW 2 çıktıktan sonra hiç heyecan yaşamadım. Çünkü artık az çok olacağı biteceği tahmin ediyorsunuz, dümdüz adam vura vura ilerle ve bitir. İlla online şekilde Call Of Duty oynamak istiyorsanız Warzone oynayın, boşuna bu kadar yüksek para ödemeyin değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…