İndirimde Days Gone alınır mı?

arthurmorgannn

Hectopat
Yer
Antalya7Manavgat
Daha fazla  
Days Gone hakkında çok kötü yorumlar duydum. Sizce 108 TL'ye Days Gone alınır mı? Zamlanma ihtimali var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayir bence güzel bir oyun, fiyatina deger. Ben etail de onun ve horizon zero 'nun 80 ne düşmesini bekliyorum.
Ve evet o da bi gün kesin zam yer.

Hayir bence güzel bir oyun, fiyatina deger. Ben etail de onun ve horizon zero 'nun 80 ne düşmesini bekliyorum.
Ve evet o da bi gün kesin zam yer.
Bence o oyunu key olarak almayın. Çok fazla bug bulunduruyor hâlâ. Beğenmezseniz iade edersiniz.

Oyun kesin zamlanır, türü seviyorsanız alabilirsiniz.(Days Gone için dedim.)

Bug bulunuyor derken? Oyunu önce PS4'de bitirmiştim. Şu anda PC'de oynuyorum gayet keyifli ve güzel. Ben seviyorum. PS4'e göre grafik farkı bile harika. Ben en ufak Bug görmedim. Dünyanın update'i geldi oyuna.

Bug bulunuyor derken? Oyunu önce PS4'de bitirmiştim. Şu anda PC'de oynuyorum gayet keyifli ve güzel. Ben seviyorum. PS4'e göre grafik farkı bile harika. Ben en ufak Bug görmedim. Dünyanın update'i geldi oyuna.
Horizon Zero Dawn'da cutscene girdiğinde karakterin zıplaması, doku bozulmaları, çimenlerin ucunun piksel piksel olması gibi bir sürü kişinin şikayetçi olduğu hatalar var. Hatta bu hataları kendim de gördüm.

Hayir bence güzel bir oyun, fiyatina deger. Ben etail de onun ve Horizon Zero'nun 80 ne düşmesini bekliyorum.
Ve evet o da bir gün kesin zam yer.

Hocam etail ne sıklıkla indirim yapıyor? Horizon'u bende almak istiyorum ama kaçırdım.

Şahsi fikrim Days Gone'un PS özel oyunları arasında zayıf bir yeri olduğu. Sony de böyle düşünüyor belli ki oyunun devamının gelmeyeceğini belirtmişlerdi yanlış hatırlamıyorsam. Böyle düşünmemin nedenleri ise oyuncuyu oyunun içine sokamayan müziksiz yavan ortamlar ve hikâyesinin güçsüz olması. Bunlar kendi fikirlerim tabii. Sonuç olarak ben almazdım o fiyata.

Not: Oyunu PS5'te oynadım. Can sıkıcı bir buga denk geldiğimi hatırlamıyorum ama PC'de buglardan dert yanan çok kişi vardı.

Hocam etail ne sıklıkla indirim yapıyor? Horizon'u bende almak istiyorum ama kaçırdım.
Bende o indirim de alacaktim, karta para yükleyemedim :/
Ne zaman indirim yapacaklari belli olmuyor, cogunlukla steam de indirime girince onlarda indiriyor.
Tahminimce martin baslarinda indirime girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…