İndirimde Doom alınır mı?

Newke

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Xbox indirimlerinde Doom 58 TL olmuş sizce alınır mı? Güzeli midir, tatmin eder mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Enis Kirazoğlu oyunlar hakkında eleştiri yapıyor kanalında Doom video varsa izlemenizi tavsiye ederim ya da gameplay videoları izleyebilirsiniz.

Arkadaşlar Xbox indirimlerinde Doom 58 TL olmuş sizce alınır mı? Güzeli midir, tatmin eder mi?

Son çıkandan bahsediyorsanız arcade shoterdir kendisi. Tam stres atmalık oynayışı zevkli hikaye arıyorsanız Witcher 3 gibi oyunlara yönelin. Vuruş hissinde mükemmel bir oyun.

Son çıkandan bahsediyorsanız arcade shoterdir kendisi. Tam stres atmalık oynayışı zevkli hikaye arıyorsanız Witcher 3 gibi oyunlara yönelin. Vuruş hissinde mükemmel bir oyun.

Yok 2016'daki Doom'dan bahsediyorum. Vuruş hissiyatı güzel zevkli oyunlarla bayılıyorum. Hikaye pek umrumda olmuyor.

@Motionless IN White Oyunun atmosferi, vuruş hissiyatı güzel ama oyun müthiş bayıyor. Sürekli aynı şeyleri yapıyorsun, klasik Doom işte vur, kır, parçala üzerine kurulu bir oyun olduğu için, sürekli tekrara düşüyorsun. Saf FPS seversen al ama ben oynanış videolarına aldanıp aldım çok pişmanım.

Game Pass ile oynayıp bitirme fırsatım olmuştu. Oyunu 2 gün içerisinde bitirmiştim. Kardeşlik veya ikinci el hesap alırsanız olabilir ama 58 lira vermezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…