İndirimde Garry's Mod alınır mı?

654515

Picopat
Selam herkese. Bildiğiniz üzere Steam 24 Nisan'da indirime giriyor, ben de Garry's Mod almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?

Selam herkese. Bildiğiniz üzere Steam 24 Nisan'da indirime giriyor, ben de Garry's Mod almayı düşünüyorum. Önerir misiniz?
Hocam yapboz festivali mi neydi o indirim öyle her oyun indirime girermi bilmediğim için soruyorum.

Bu arada Counter-Strike: Source'u da kütüphanenizde yoksa satın almanızı tavsiye ederim. Bazı modlar bu oyuna ihtiyaç duyuyor o yüzden sadece satın alın ve kurun yeterli.

Hocam yapboz festivali mi neydi o indirim öyle her oyun indirime girermi bilmediğim için soruyorum.
Hocam şahsen ben gireceğini düşünüyorum. Çünkü indirim bir hafta sürecek.
Kesinlikle. Arkadaşlarla eğlenceli bir oyun hocam, ayrıca Atölye modlarıyla çok güzel oluyor. Bunu sadece backrooms'ta nextbotların sizi kovalaması olarak düşünmeyin. Gerçekten tonlarca mod var.
Hocam mesajınız için teşekkür ediyorum sağ olun.

Hocam yapboz indirimi değil miydi o? Geleceğini düşünmüyorum.

Bu arada Counter-Strike: Source'u da kütüphanenizde yoksa satın almanızı tavsiye ederim. Bazı modlar bu oyuna ihtiyaç duyuyor o yüzden sadece satın alın ve kurun yeterli.

Hocam ben tek başıma oynayacağım serverlara girmeyi düşünüyorum ama Türk serverı yok hep Rus falan diyorlar sizce almalı mıyım?

Hocam şahsen ben gireceğini düşünüyorum. Çünkü indirim bir hafta sürecek.

Hocam mesajınız için teşekkür ediyorum sağ olun.
Umarım girer bende oyun alıcaktım haber verdiğiniz iyi oldu bekleyelim bakalım.

Hocam ben tek başıma oynayacağım serverlara girmeyi düşünüyorum ama Türk serverı yok hep Rus falan diyorlar sizce almalı mıyım?
Oyunda Türk sunucuları da var, gayet zevkli oyun modları var. Tek başınıza oynayacaksanız pek bir anlamı yok arkadaşlarınızla çok daha iyi.

Alinir eglenceli oyun, eskiden zevk alarak oynuyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…