İndirimde olan oyun önerisi

CamelonTv

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, beğendiğiniz indirimde olan veya fiyatı düşük olan oyunları bu konunun altına yazıp ufak bir neden beğendiğinizi ve konusunu söylerseniz çok memnun kalırım.

Not: BF 1 almayı düşünüyorum. BF 5 oyunu kütüphanemde var ama henüz oynayamadım. BF 1 alsam sizce hayal kırıklığı yaşar mıyım? Eskiden EA Pass ile 40 saati devirmişimdir çok hile olduğu söyleniyor.

Merhaba, beğendiğiniz indirimde olan veya fiyatı düşük olan oyunları bu konunun altına yazıp ufak bir neden beğendiğinizi ve konusunu söylerseniz çok memnun kalırım.

Not: BF 1 almayı düşünüyorum. BF 5 oyunu kütüphanemde var ama henüz oynayamadım. BF 1 alsam sizce hayal kırıklığı yaşar mıyım? Eskiden EA Pass ile 40 saati devirmişimdir çok hile olduğu söyleniyor.
EA'in kendi sunucularında çok hile var ama topluluk sunucularında pek yok.

BF 1 bence BF serisinin en iyisi Online çok takılmadım maksimum 3 4 saat hile görmedim ama adamlar dağ komandosu gibi hikaye bakımından efsane.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı