İndirimde oyun önerisi

Makaleler
1
1000 TL'ye zorlayabilirim. Beğendiğim oyunala bakacak olursak; Quantic Dream oyunları, The Last of Us, RDR2 vb.
Şu anlık Resident Evil istiyorum ancak tüm serileri bütçemi aşıyor. Tek tek almaya değer mi? Farklı oyun öneriniz var mı?

TLOU 1 hafta falan önce ben Epic Store üzerinden aldım 12 saat gibi bir sürede bitirdim hikayeyi aşırı sürükleyici bir oyun Steam üzerinden alacaksan şu an senin aradığın civarlarda fiyatı alabilirsin ama tek bir büyük oyun almak yerine düşük fiyatlı birkaç veya bir tane oyun alırım diyorsan şu an indirimde olan ve sevdiğim birkaç oyunu söyleyeyim seçim senin tabii ki.
-Devil May Cry 5 (oynamadım bende müsait bir zaman bekliyorum ama bayağı sevilen bir oyun)
-Cyberpunk 2077 (%50 indirimde)
-Resident Evil 4 (%50 indirimde bu fiyata alınır bence sende zaten almak istiyorsun)
-Dredge (indie bir denizcilik oyunu bayağı eğlenceli)
-Dave the diver (şu an indirimde değil ama herkese tavsite ettiğim harika bir oyun içimden geldi)
-Dying Light (neredeyse bedava fiyatı kesinlikle ekibin varsa her beraber alın oynayın)

Bu kadar olsun şimdik benden boş yaptıysam kusura bakmayın canım sıkıldı forumda yazı yazıyorum öyle iyi günler iyi sosyaller herkese.

1000 TL'ye zorlayabilirim. Beğendiğim oyunala bakacak olursak; Quantic Dream oyunları, The Last of Us, RDR2 vb.
şu anlık Resident Evil istiyorum ancak tüm serileri bütçemi aşıyor. Tek tek almaya değer mi? Farklı oyun öneriniz var mı?

Res 7 ve 8 yeterse al bence.

şu anlık Resident Evil istiyorum ancak tüm serileri bütçemi aşıyor. Tek tek almaya değer mi? Farklı oyun öneriniz var mı?

RDR2 izlemediyseniz almanızı tavsiye ediyorum.

RDR2 izlemediyseniz almanızı tavsiye ediyorum.
Rdr2 oynayıp bitirdim hocam.

TLOU 1 hafta falan önce ben Epic Store üzerinden aldım 12 saat gibi bir sürede bitirdim hikayeyi aşırı sürükleyici bir oyun Steam üzerinden alacaksan şu an senin aradığın civarlarda fiyatı alabilirsin ama tek bir büyük oyun almak yerine düşük fiyatlı birkaç veya bir tane oyun alırım diyorsan şu an indirimde olan ve sevdiğim birkaç oyunu söyleyeyim seçim senin tabii ki.
-Devil May Cry 5 (oynamadım bende müsait bir zaman bekliyorum ama bayağı sevilen bir oyun)
-Cyberpunk 2077 (%50 indirimde)
-Resident Evil 4 (%50 indirimde bu fiyata alınır bence sende zaten almak istiyorsun)
-Dredge (indie bir denizcilik oyunu bayağı eğlenceli)
-Dave the diver (şu an indirimde değil ama herkese tavsite ettiğim harika bir oyun içimden geldi)
-Dying Light (neredeyse bedava fiyatı kesinlikle ekibin varsa her beraber alın oynayın)

Bu kadar olsun şimdik benden boş yaptıysam kusura bakmayın canım sıkıldı forumda yazı yazıyorum öyle iyi günler iyi sosyaller herkese.
The Last Of Us en sevidiğim oyundur hocam. 3 kere bitirip 2 kerede izledim. Ancak PS olmadığı için Part2’yi oynayamıyorum. Şu anki PP’m bile The Last Of Us’tan zaten.

RDR2 oynayıp bitirdim hocam.

The Last of Us en sevidiğim oyundur hocam. 3 kere bitirip 2 kerede izledim. Ancak PS olmadığı için part2'yi oynayamıyorum. Şu anki pp'm bile The Last of Us'tan zaten.

Bayağı iyi oyunya bende bayağı sevdim ama tekrar oynarmam yakın zamanda ama harbi beni de sardı aşırı sürükleyici 2. oyun zaten PC de yok. Spider-Man 2 bekliyorum ben.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı