İndirimde RE3 ve RE7 Biohazard alınır mı?

zort416

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Geçenlerde Resident Evil 4 bitirdim ve hoşuma gitti bu yüzden birkaç oyunu almak istedim. Aralarında Resident Evil 3 ve Resident Evil 7'yi seçtim şu an resimde ki gibi indirimleri bu şekilde bir 3 güne Steam kış indirimleri başlayacakmış. Bu oyunlar indirime girer mi bilmiyorum. O yüzden şimdiki indirimde almak mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Re2 yoksa onu alın 3 yerine. 3 daha çok aksiyon odaklı ve kısa. Ama 7. oyun gerçekten çok iyi. Seriyi dirilten oyun.

Önce bence RE2 RE3 sonra RE4 alırsın bunlar zaten birbirine bağlı seriler eksik başlama ama RE7 ve RE Village ayrı bir hikaye.

Eğer 4'ü oynadıysanız 3'ü pek beğenemeyebilirsiniz çünkü kısa bir oynanış sunuyor ve aslında kötü bir remake denilebilir fakat 2 daha iyi eğer 2 varsa onu alın derim 7 ise bambaşka aksiyon içersede korku içeriğide var ve yeterli düzeyde bence önce 2'yi alın ve oynayın sonra 7 hatta 8'e bakabilirsiniz 7-8 farklı bir anlatım tarzı içeriyor çünkü.

Öyle yapmayı düşündüm şimdi kararımı değiştirip konu ile ilgilenen herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…