Steam İndirimden oyun tavsiyesi

Bütçeni çok bilmiyorum ama dediğim oyunlara bir göz atmanı öneririm Resident Evil 2-4 7-8 alabilirsin (3 veya 6'yı alma, tamamen para israfı) onun dışında Alan Wake, Deus Ex, Fallout New Vegas, Shadow tactics Blade of shogun (kesinlikle dene) Sniper ghost Warrior 3 (hikayesi berbat ama Sniper olayı çok iyi) Titanfall (Apex'in babası, hikayesi olsun oynanışı olsun mükemmel bir oyun) BioShock, borderlans serisinden herhangi bir oyun, Hades, Hitman serisi, Katana Zero (kesinlikle oynaman gereken 2. oyun) Mafia 1 remake. Daha çok sayacağım oyun var, bunların hepsi kendi bitirdiğim ve aşırı sevdiğim kaliteli oyunlar, bunlardan herhangi birisini alman seni asla üzmeyecektir.

Zamanında 10TL'ye alıyorduk, hey gidi günler. Ayrıca Detroit Become Human alabilirsin.
The Witcher 3: Wild Hunt'u almadıysan alabilirsin şu anda 3 dolar(hemen hemen 100 TL).
Oynadım hepsini.

Ne olur şu indirimden öneri konularını bütçe veya oyun türü tercihi belirtmeden açmayın.

Bütçe sınırım yok. RDR2 Detroit Alan Wake 2 TLOU1 The Witcher 3 bunun gibi birkaç oyunu daha bitirdim. Bu oyunlara benzerse daha iyi olur.

Oynadım hepsini.

Bütçe sınırım yok. RDR2 Detroit Alan Wake 2 TLOU1 The Witcher 3 bunun gibi birkaç oyunu daha bitirdim. Bu oyunlara benzerse daha iyi olur.
Oynamadıysan Borderlands 2 olabilir. Araba oyunu seviyorsan Forza Horizon 4'ü alabilirsin. Yakında satıştan kalkacağı için fiyatı çok uygun. Euro Truck Simulator'ı almadıysan alınabilir. Middle-Earth: Shadow of War'ı da alabilirsin. %95 indirime girmiş.

Oynadım hepsini.

Spider-Man Remastered, Elden Ring, Sleeping Dogs, Road 96, Disco Elysium. FH4 de alabilirsin fiyatına göre çok iyi.

Oyun türü ve bütçe belirtmediniz için birkaç farklı tür oyun tavsiye edeceğim: Elden Ring, The Witcher 3, Red Dead Redemption 2, The Last of Us Part 1, Hades, Stardew Valley.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı