The Witcher 3: Wild Hunt'u almadıysan alabilirsin şu anda 3 dolar(hemen hemen 100 TL).
Zamanında 10TL'ye alıyorduk, hey gidi günler. Ayrıca Detroit Become Human alabilirsin.
Oynadım hepsini.The Witcher 3: Wild Hunt'u almadıysan alabilirsin şu anda 3 dolar(hemen hemen 100 TL).
Ne olur şu indirimden öneri konularını bütçe veya oyun türü tercihi belirtmeden açmayın.
Oynamadıysan Borderlands 2 olabilir. Araba oyunu seviyorsan Forza Horizon 4'ü alabilirsin. Yakında satıştan kalkacağı için fiyatı çok uygun. Euro Truck Simulator'ı almadıysan alınabilir. Middle-Earth: Shadow of War'ı da alabilirsin. %95 indirime girmiş.Oynadım hepsini.
Bütçe sınırım yok. RDR2 Detroit Alan Wake 2 TLOU1 The Witcher 3 bunun gibi birkaç oyunu daha bitirdim. Bu oyunlara benzerse daha iyi olur.
Spider-Man Remastered, Elden Ring, Sleeping Dogs, Road 96, Disco Elysium. FH4 de alabilirsin fiyatına göre çok iyi.Oynadım hepsini.
Bütçe sınırım yok. RDR2 Detroit Alan Wake 2 TLOU1 The Witcher 3 bunun gibi birkaç oyunu daha bitirdim. Bu oyunlara benzerse daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.