indirime kanıp 18 bin TL'ye alınan Fazeon X27F540 monitör nasıl satılır?

morganemir

Femtopat
Daha fazla  
Geçen ay PC topladım. İtopya'dan da monitör sipariş ettim. Monitör, otuz bin TL'den düşmüş gibi gösterilmişti, ben de kandım ona. Yüksek grafikli oyunlar oynamak istememe rağmen herhâlde o günkü heyecan ile yanlışlıkla 540 Hz 1920x1080p monitör aldım, 18 bin TL'ye. Fazeon X27F540 modelidir, bakabilirsiniz. Ben aldıktan üç gün sonra da 16 bin TL'ye düştü, hayatımın kazığını yedim. Sahibinden'de de satamıyorum, elden çıkarmak için 10 bin TL'ye satan var. Takas yapamıyorum, kabul eden yok. Ne yapabilirim?

Gerçekten üzücü olmuş hocam benim başıma gelse yüksek ihtimalle dört dönüp dururdum piyasada o modelin değeri şu an zaten 10-11 bin bandında geziyor baktığıma göre yanlışım olabilir.Fazeon çok bilinen bir marka değil maalesef, o yüzden ikinci elde elden çıkarmak zor olabilir yine de siz fiyatı biraz daha makul tutup ilan açıklamasını detaylı yazın (kutulu, sıfır ayarında vb.). Ayrıca Letgo veya farklı kinci el sitelerı vw bölümüne de koymayı denersin ayrıca takas işini de ek ücretle değişim olur şeklinde birşeyler belırtebılırsınız belki bir şey denk gegelebilir

En kötü bir 2K olsaymış iyi olurmuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
İade edebilirsin.

İade almiyorlar ayipli mal disinda.

İnşallah biri alir ama cok zor.

Monitör çok mu soluk renkleri var parlaklığı mı çok kötü ne gibi problemi var.

Hocam dolandırılınca kendi de başlamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…