Baktığım her sayfa 18’i demiş bilmiyorum ben de maalesef. Hangi site bu ayrıca?14 yazıyor hocam. Ben mi bir şey kaçırdım?
Baktığım her sayfa 18’i demiş bilmiyorum ben de maalesef. Hangi site bu ayrıca?14 yazıyor hocam. Ben mi bir şey kaçırdım?
Türkiye Gazetesi diye bir site hocam. Başka bir sitede daha 14'ü diye görmüştüm ama siteyi hatırlamadım.Hangi site?
Yabancı bir sitede 18’i olduğu belirtilmiş. Reddit’te kupon olmayacağını söylemişler.Türkiye Gazetesi diye bir site hocam. Başka bir sitede daha 14'ü diye görmüştüm ama siteyi hatırlamadım.
Sanırsam perşembe saat 18:00 başlacak hayal oldu bugünkü yaz indirimi.
Kesin değil bence. Çünkü Reddit'te bile tahmin olduğu söylenmiş. Belki 19.00'da olur olmazsa gerçektir.Yabancı bir sitede 18’i olduğu belirtilmiş. Reddit’te kupon olmayacağını söylemişler.
![]()
Epic Games Store Sale Dates for 2025 - When is the | GameWatcher
This is our schedule of Epic Games Store Sales for 2025, which helps you keep track of when you can buy discounted exclusives and more.www.gamewatcher.com
14 ya da 18 Temmuz diyorlar. Benim baktığım kaynakta 14 Temmuz yazıyordu.
Önceki indirimdeki gibi yine kupon vermezlerse bir anlamı yok zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.