MustafaEkicii Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #1 Arkadaşlar Trust azor klavye mouse seti alacağım 139 TL ve TYPE-C TO USB 3.0 3 PORT + 1 PORT TYPE-C ÇEVİRİCİ - Ucuzbudur bundan alacağım indirime girerler mi? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2021
Arkadaşlar Trust azor klavye mouse seti alacağım 139 TL ve TYPE-C TO USB 3.0 3 PORT + 1 PORT TYPE-C ÇEVİRİCİ - Ucuzbudur bundan alacağım indirime girerler mi?
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.395 Çözümler 70 Yer Istanbul 5 Mart 2021 #2 MustafaEkicii dedi: Arkadaşlar Trust azor klavye mouse seti alacağım 139 TL ve TYPE-C TO USB 3.0 3 PORT + 1 PORT TYPE-C ÇEVİRİCİ - Ucuzbudur bundan alacağım indirime girerler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yarınımızın garantisi yok kimse bilemez indirimi. 2 ay içerisinde belki indirim olur, bahar geliyor.
MustafaEkicii dedi: Arkadaşlar Trust azor klavye mouse seti alacağım 139 TL ve TYPE-C TO USB 3.0 3 PORT + 1 PORT TYPE-C ÇEVİRİCİ - Ucuzbudur bundan alacağım indirime girerler mi? Genişletmek için tıkla... Hocam yarınımızın garantisi yok kimse bilemez indirimi. 2 ay içerisinde belki indirim olur, bahar geliyor.
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.968 Makaleler 26 Çözümler 519 5 Mart 2021 #3 Vahiy gelmeyeceği için kimse net bir şey diyemez. 9-11 Mart Trendyol indirimleri var, ona bakabilirsin.
Vahiy gelmeyeceği için kimse net bir şey diyemez. 9-11 Mart Trendyol indirimleri var, ona bakabilirsin.
Sandayu Oda Centipat Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 159 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #4 Emir M. dedi: Vahiy gelmeyeceği için kimse net bir şey diyemez. 9-11 Mart Trendyol indirimleri var, ona bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Düzeltiyim bindirim olacaktı. Sandayu Oda dedi: Düzeltiyim bindirim olacaktı. Genişletmek için tıkla... Bir diğer ülkelerin indirimlerine bakıyorum bir de bizimkilerin. Bize 100 Tl B(indirim) onlara... Daha fazla konuşmayayım arkadaşlar ağlayacağım.
Emir M. dedi: Vahiy gelmeyeceği için kimse net bir şey diyemez. 9-11 Mart Trendyol indirimleri var, ona bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Düzeltiyim bindirim olacaktı. Sandayu Oda dedi: Düzeltiyim bindirim olacaktı. Genişletmek için tıkla... Bir diğer ülkelerin indirimlerine bakıyorum bir de bizimkilerin. Bize 100 Tl B(indirim) onlara... Daha fazla konuşmayayım arkadaşlar ağlayacağım.
shush Kilopat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 15 Ağustos 2019 Mesajlar 2.295 Çözümler 13 5 Mart 2021 #5 Bimden Rival 3 alamadım diye çok üzülmüştüm, Mediamarkt'ta 260 TL oldu ve satın aldım. Son zamanlarda gerçekten ciddi indirimler oluyor. Hedefinize birkaç tane model kestirdikten sonra her gün Akakçe üzerinden fiyatları takip edin.
Bimden Rival 3 alamadım diye çok üzülmüştüm, Mediamarkt'ta 260 TL oldu ve satın aldım. Son zamanlarda gerçekten ciddi indirimler oluyor. Hedefinize birkaç tane model kestirdikten sonra her gün Akakçe üzerinden fiyatları takip edin.
4 426355 Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 271 5 Mart 2021 #6 Hocam 11 Mart'ta A101e mouse ve klayve gelecek ondan alın.