Epic Games İndirimlerdeki bu oyunlar alınır mı?

Alınır. Oyunlar güzel. Dolar fiyatlarına göre de aşırı ucuz. Sepetteki tüm oyunları alabilirsin.
sağolun hocam beklediğim tepki şu alınır şu hitap etmez şu alınmaz

Listede olan oyunların hepsi herkese hitap eden oyunlar değil. Özellikle Watch Dogs üzerinde yazan oyunlardan bahsediyorum. Fakat çöp oyunlarda değiller. Kötü sepet değil alabilirsiniz. Detroit oyununda gamepad ile arkanıza yaslanıp keyifle oynayabilirsiniz.
detroir ilgimi çektiği için aynı yapımcının diğer oyunlarınıda almaya karar verdim ve cidden listedeki her oyun ilgimi çekti

Hepsi güzel oyunlar, fiyatları da epey uygun. Alınır hocam, oyundan anladığı tek şey AAA olanlar ve "Oyuna para mı verilir?" kafasında takılanlara bakmayın. Hatta sizin sepetinizde olan oyunları Epic Games indirimlerinde oyun öneren bir kanalda görmüştüm bu oyunlar benim de sepetimde.

Heavy Rain, beyond Two Souls iyi oyunlar the curse Dead gods Hades benzeri Hades sevidgim icin, the surge serisi ise soulsa baslamak icin, spiritfarer duygusal chill bir oyun, Watch Dogs'u da ilk defa deneyeceğim diğerleride ilgimi çektiği için

Hepsine baktım hepsi cidden ilgimi çekti çöp diyenleri anlamadım başyapıt olarak beyond ve hwavy rain ver aralarında aslında ama

Benim de böyle çok oyun dikkatimi çekti aldım ama birikince maalesef oynayamadım. Detroit, Heavy ve Beyond üçlüsünü bu yaz oynamayı düşünüyorum. Çerezlik oyunları yani 10-40 TL arası oyunları alabilirsiniz. The Surge serisi içinse Xbox'un kendi sitesinde iki oyunu da 30 TL'ye alabilirsiniz. Sepette güzel neden kötü denildi anlamadım ama herkesin kendi fikri tabii ki.

Hepsi güzel oyunlar, fiyatları da epey uygun. Alınır hocam, oyundan anladığı tek şey AAA olanlar ve "Oyuna para mı verilir?" kafasında takılanlara bakmayın. Hatta sizin sepetinizde olan oyunları Epic Games indirimlerinde oyun öneren bir kanalda görmüştüm bu oyunlar benim de sepetimde.
hocam sağolun beklediğim tepkiyi vermişsiniz sizde oyunlar steamde pahalı olduğu için öğrenciyim epicden alıyorum ucuz yollu ama keyifle oynayabileceğim oyunları arıyorum

Benim de böyle çok oyun dikkatimi çekti aldım ama birikince maalesef oynayamadım. Detroit, Heavy ve Beyond üçlüsünü bu yaz oynamayı düşünüyorum. Çerezlik oyunları yani 10-40 TL arası oyunları alabilirsiniz. The Surge serisi içinse Xbox'un kendi sitesinde iki oyunu da 30 TL'ye alabilirsiniz. Sepette güzel neden kötü denildi anlamadım ama herkesin kendi fikri tabii ki.
tabii herkesin fikri hocam xboxda 30tl epicde 36 çok fark olmadığı için epicden alıcam epic games kütüphanem baya genişliyor ondan

Hocam sağ olun beklediğim tepkiyi vermişsiniz sizde oyunlar Steam'de pahalı olduğu için öğrenciyim Epic'den alıyorum ucuz yollu ama keyifle oynayabileceğim oyunları arıyorum

Tabii herkesin fikri hocam Xbox'da 30TL Epic'te 36 çok fark olmadığı için Epic'den alacağım Epic Games kütüphanem bayağı genişliyor ondan

O zaman size iyi oyunlar dilerim.

hocam sağolun beklediğim tepkiyi vermişsiniz sizde oyunlar steamde pahalı olduğu için öğrenciyim epicden alıyorum ucuz yollu ama keyifle oynayabileceğim oyunları arıyorum

tabii herkesin fikri hocam xboxda 30tl epicde 36 çok fark olmadığı için epicden alıcam epic games kütüphanem baya genişliyor ondan
bu arada ilk detroit oynamanızı önermem detroitten sonra o tür oyunlar leş gibi gelebilir sona saklayın detroiti

Doom 2016 yerine biraz daha bekleyip Microsoft Store üzerinden Doom Eternal'ın en üst sürümünü 150 TL'ye alabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı