Satıldı İndirimli 200 TL Steam kodu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ball So Hard

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Lenovo IdeaPad 3 İşlemci: Intel Core i5-10210U Harici Ekran Kartı: NVIDIA GeForce MX130 Sistem: Windows 11 Home 22H2
Meslek
Freelancer
resim1.png

Steam veya Discord üzerinden iletişime geçebiliriz. Dileyene TeamViewer kullanarak ekleyebilirim.

200 TL Steam Kodu Fiyat: 160 TL

Kod @adddaaaaal11 kullanıcısına satılmıştır.

Discord: buscando#6904
📌
1. Referans Konu
2. Referans Konu

Son düzenleme:
Yakın zamanda 100 TL Steam kodu satacak mısınız? Bu biraz fazla benim için ama onu alabilirim.

Edit: Elime bir miktar para geçti, 150 TL'ye bırakırsanız alabilirim. Ödeme Papara oluyor mu bu arada?

Son düzenleme:
@adddaaaaal11
Merhaba, işten yeni geldim. Discord'u kontrol ettikten sonra hemen buraya döneceğim. Papara ile ödeme almam mümkündür.

Ben de almayı düşünüyorum, Steamden ekleyebilirim?

@mhurkan
Arkadaşlık kodum: 907339726

Bir önceki arkadaş ile aynı fiyatı veriyorsanız, ilk @adddaaaaal11 yazdığı için kodu ona satacağım. Ancak buraya yazdığım fiyatı veriyorsanız sorun yok. Çünkü malum ülkede her şeyin fiyatı artıyor. Benim de artık 150 TL'den satış yapmam çok zor.

Discord üzerinden istek attım. Tamamdır hocam arkadaş 160 TL'ye alıyorsa ona verebilirsiniz.
İsteğinizi kabul ettim. Müsaitseniz 5 dakika bekleyelim eğer alıcı ise ulaşacaktır zaten. Değilse sorun değil alışverişi sizinle gerçekleştiririz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı