NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #11 Salih METİN dedi: Aynen öyle hocam. Ben de böyle yapacağım. Bir ümit xCloud sunucularını buraya getirebilir bu yaz. Onun da büyük bir potansiyeli var. Genişletmek için tıkla... xCloud'u Hollanda sunucusundan denedim.. 16mbps ile birşey yapamadım ama forza rahattı. Gelirse baya oyuncusu var gibi.
Salih METİN dedi: Aynen öyle hocam. Ben de böyle yapacağım. Bir ümit xCloud sunucularını buraya getirebilir bu yaz. Onun da büyük bir potansiyeli var. Genişletmek için tıkla... xCloud'u Hollanda sunucusundan denedim.. 16mbps ile birşey yapamadım ama forza rahattı. Gelirse baya oyuncusu var gibi.
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.692 Makaleler 13 Çözümler 20 26 Şubat 2023 #12 @NormalVatandas sunucularını getirirlerse direkt senelik Ultimate almayı planlıyorum.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2023 #13 Salih METİN dedi: @NormalVatandas sunucularını getirirlerse direkt senelik Ultimate almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yine de almıştım. Sonraki ay tekrar PC alacağım fakat xCloud gelir gelmez inşallah Ultimate. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2023
Salih METİN dedi: @NormalVatandas sunucularını getirirlerse direkt senelik Ultimate almayı planlıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben yine de almıştım. Sonraki ay tekrar PC alacağım fakat xCloud gelir gelmez inşallah Ultimate.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 27 Şubat 2023 #14 Salih METİN dedi: Aynen öyle hocam. Ben de böyle yapacağım. Bir ümit xCloud sunucularını buraya getirebilir bu yaz. Onun da büyük bir potansiyeli var. Genişletmek için tıkla... Xcloud'da sadece konsol oyunları oynanıyor ve klavye ile fare desteklenmiyor. Direkt olarak Boostereoid ve GFN alternatifi bir servis değil.
Salih METİN dedi: Aynen öyle hocam. Ben de böyle yapacağım. Bir ümit xCloud sunucularını buraya getirebilir bu yaz. Onun da büyük bir potansiyeli var. Genişletmek için tıkla... Xcloud'da sadece konsol oyunları oynanıyor ve klavye ile fare desteklenmiyor. Direkt olarak Boostereoid ve GFN alternatifi bir servis değil.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #15 LazJedi dedi: Xcloud'da sadece konsol oyunları oynanıyor ve klavye ile fare desteklenmiyor. Direkt olarak Boostereoid ve GFN alternatifi bir servis değil. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun kolum var. Benim için güzel bir alternatif. Herhangi süre veya sıra yok gir oyna rahat.
LazJedi dedi: Xcloud'da sadece konsol oyunları oynanıyor ve klavye ile fare desteklenmiyor. Direkt olarak Boostereoid ve GFN alternatifi bir servis değil. Genişletmek için tıkla... Hocam oyun kolum var. Benim için güzel bir alternatif. Herhangi süre veya sıra yok gir oyna rahat.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 27 Şubat 2023 #16 NormalVatandas dedi: Hocam oyun kolum var. Benim için güzel bir alternatif. Herhangi süre veya sıra yok gir oyna rahat. Genişletmek için tıkla... Konsol oyunlarını oynamak isteyenler için evet güzel bir servis.
NormalVatandas dedi: Hocam oyun kolum var. Benim için güzel bir alternatif. Herhangi süre veya sıra yok gir oyna rahat. Genişletmek için tıkla... Konsol oyunlarını oynamak isteyenler için evet güzel bir servis.
NormalVatandas Hectopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 2.782 Çözümler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #17 LazJedi dedi: Konsol oyunlarını oynamak isteyenler için evet güzel bir servis. Genişletmek için tıkla... Rockstar gibi firmalarla yaparsa ve FIFA 23 oyunuda gelirse almayan kalmaz diye düşünüyorum.
LazJedi dedi: Konsol oyunlarını oynamak isteyenler için evet güzel bir servis. Genişletmek için tıkla... Rockstar gibi firmalarla yaparsa ve FIFA 23 oyunuda gelirse almayan kalmaz diye düşünüyorum.
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.733 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 27 Şubat 2023 #18 NormalVatandas dedi: Rockstar gibi firmalarla yaparsa ve FIFA 23 oyunuda gelirse almayan kalmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum Controller herkeste yok sonuçta. Konsol herkese hitap etmiyor.
NormalVatandas dedi: Rockstar gibi firmalarla yaparsa ve FIFA 23 oyunuda gelirse almayan kalmaz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum Controller herkeste yok sonuçta. Konsol herkese hitap etmiyor.