A Axolty Centipat Katılım 26 Ağustos 2022 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Kadın 18 Mart 2023 #11 Inarius dedi: Hocam paycellde de disney+ yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben veriyor diye biliyorum yine müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek gerek. demircay dedi: Her ay düzenli olarak satın alıyorum. Yarın ödeme günü. Cashback gelirse tekrar bilgi veririm. Onda da aynı şekilde cashback geliyor. Fakat dediğiniz doğru, yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse çok iyi, anlaşması yok ama cashback veriyor nasıl oluyor acaba.
Inarius dedi: Hocam paycellde de disney+ yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben veriyor diye biliyorum yine müşteri hizmetlerini arayıp öğrenmek gerek. demircay dedi: Her ay düzenli olarak satın alıyorum. Yarın ödeme günü. Cashback gelirse tekrar bilgi veririm. Onda da aynı şekilde cashback geliyor. Fakat dediğiniz doğru, yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse çok iyi, anlaşması yok ama cashback veriyor nasıl oluyor acaba.
Inarius Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 2 18 Mart 2023 #12 demircay dedi: Her ay düzenli olarak satın alıyorum. Yarın ödeme günü. Cashback gelirse tekrar bilgi veririm. Onda da aynı şekilde cashback geliyor. Fakat dediğiniz doğru, yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Yazarsanız harbiden iyi olur hocam bekliyorum.
demircay dedi: Her ay düzenli olarak satın alıyorum. Yarın ödeme günü. Cashback gelirse tekrar bilgi veririm. Onda da aynı şekilde cashback geliyor. Fakat dediğiniz doğru, yazmıyor. Genişletmek için tıkla... Yazarsanız harbiden iyi olur hocam bekliyorum.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.145 Makaleler 1 Çözümler 19 20 Mart 2023 #13 Inarius dedi: Yazarsanız harbiden iyi olur hocam bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet cashback geliyor. Dosya Ekleri IMG_1772.jpeg 71,5 KB · Görüntüleme: 91
Inarius dedi: Yazarsanız harbiden iyi olur hocam bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Evet cashback geliyor.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.643 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 20 Mart 2023 #14 Eğer sıkıntı etmezseniz 3 arkadaş daha bulup ortaklaşa bir yıl alabilirsiniz.
Inarius Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 1.062 Çözümler 2 20 Mart 2023 #15 demircay dedi: Evet cashback geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.