İndirimli oyun önerisi

crokxy

Decapat
Daha fazla  
RAM
8gb
SSD veya HDD modeli
256gb
Ekran kartı
rx570 8gb
Anakart
biostar
İşlemci
i5
Şu an gördüğüm kadarıyla ne Steam de ne de Epic Games'te indirim var ya da ben göremedim 300 üstüne cıkmadan orta sistem gereksinimli Mafia, Alan Wake, watchdog gibi oyunlar önerebilir misiniz indirimli?

Şu an gördüğüm kadarıyla ne Steam de ne de Epic Games'te indirim var ya da ben göremedim 300 üstüne cıkmadan orta sistem gereksinimli Mafia, Alan Wake, watchdog gibi oyunlar önerebilir misiniz indirimli?

Hocam o fiyata çok fazla o tarz oyun yok malum dolar yüzünden. En iyisi Game Pass almanız onu da İtemsatış'tan paylaşımlı alabilirsiniz bazı AAA oyunları bile kapsıyor.

Hocam o fiyata çok fazla o tarz oyun yok malum dolar yüzünden. En iyisi Game Pass almanız onu da İtemsatış'tan paylaşımlı alabilirsiniz bazı AAA oyunları bile kapsıyor.

Game Pass'ten oynamayı sevmiyorum nedeni oyunun yapımcısının uygulamasından oynamak mesela Battlefield EA'dan oynanıyor.

Eğer kaldırır ise Steam'de GTA4 5.99 Assassin's Creed serisindede 12 dolar üstü oyun yok hepsi indirimde GTA4 eski gelirse AC bakabilirsin.

Oyun bana göre çok yavaş geliyor kral Assassin's Creed bakacağım sağ ol.

Dosya Ekleri

• 1725793145482.png
    1725793145482.png
    6,6 KB · Görüntüleme: 39

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı