lysander Kilopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 275 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 26 Mart 2021 #11 nic0las dedi: Almıyorum ama davranışınızı takdir ettim hocam Genişletmek için tıkla... Eyvallah teşekkür ederim reddline dedi: Hocam merhaba. Benim yan hesabıma 30 TL lazım bakiye olarak. Bana CSGO itemi olarak ne verebilirsiniz ? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Maalesef hesabımda dediğiniz durumu sağlayabileceğim bir item bulunmuyor.
nic0las dedi: Almıyorum ama davranışınızı takdir ettim hocam Genişletmek için tıkla... Eyvallah teşekkür ederim reddline dedi: Hocam merhaba. Benim yan hesabıma 30 TL lazım bakiye olarak. Bana CSGO itemi olarak ne verebilirsiniz ? Genişletmek için tıkla... Merhaba. Maalesef hesabımda dediğiniz durumu sağlayabileceğim bir item bulunmuyor.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 26 Mart 2021 #12 reddline dedi: Hocam merhaba. Benim yan hesabıma 30 TL lazım bakiye olarak. Bana CSGO itemi olarak ne verebilirsiniz ? Genişletmek için tıkla... Ek olarak Mortal kombat 2 paketini ne kadara verirsiniz ? lysander dedi: Eyvallah teşekkür ederim Merhaba. Maalesef hesabımda dediğiniz durumu sağlayabileceğim bir item bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Steam bakiyeniz ile 35 TL'lik CSGO skini alma şansınız var mı peki ?
reddline dedi: Hocam merhaba. Benim yan hesabıma 30 TL lazım bakiye olarak. Bana CSGO itemi olarak ne verebilirsiniz ? Genişletmek için tıkla... Ek olarak Mortal kombat 2 paketini ne kadara verirsiniz ? lysander dedi: Eyvallah teşekkür ederim Merhaba. Maalesef hesabımda dediğiniz durumu sağlayabileceğim bir item bulunmuyor. Genişletmek için tıkla... Steam bakiyeniz ile 35 TL'lik CSGO skini alma şansınız var mı peki ?
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #13 Ödeme yöntemi papara olur mu?
lysander Kilopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 275 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 26 Mart 2021 #14 efeekaya dedi: Ödeme yöntemi papara olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet papara olur. reddline dedi: Ek olarak Mortal kombat 2 paketini ne kadara verirsiniz ? Steam bakiyeniz ile 35 TL'lik CSGO skini alma şansınız var mı peki ? Genişletmek için tıkla... Mortal Kombat'ın bir çok alternatifi mevcut. İstediğiniz oyunun gördüğünüz fiyatın %70'ine alabilirim. reddline dedi: Ek olarak Mortal kombat 2 paketini ne kadara verirsiniz ? Steam bakiyeniz ile 35 TL'lik CSGO skini alma şansınız var mı peki ? Genişletmek için tıkla... Item tabiki alabilirim fakat takas süresi 1 hafta. Bilginiz olsun.
efeekaya dedi: Ödeme yöntemi papara olur mu? Genişletmek için tıkla... Evet papara olur. reddline dedi: Ek olarak Mortal kombat 2 paketini ne kadara verirsiniz ? Steam bakiyeniz ile 35 TL'lik CSGO skini alma şansınız var mı peki ? Genişletmek için tıkla... Mortal Kombat'ın bir çok alternatifi mevcut. İstediğiniz oyunun gördüğünüz fiyatın %70'ine alabilirim. reddline dedi: Ek olarak Mortal kombat 2 paketini ne kadara verirsiniz ? Steam bakiyeniz ile 35 TL'lik CSGO skini alma şansınız var mı peki ? Genişletmek için tıkla... Item tabiki alabilirim fakat takas süresi 1 hafta. Bilginiz olsun.
efeekaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 2.177 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #15 Ekledim.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 26 Mart 2021 #16 lysander dedi: Mortal Kombat'ın bir çok alternatifi mevcut. İstediğiniz oyunun gördüğünüz fiyatın %70'ine alabilirim. Item tabiki alabilirim fakat takas süresi 1 hafta. Bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... 1- 15 TL'lik bir DLC hocam. 2- Takas etmeyeceğim hocam satacağım. Satınca 1 haftaya gerek kalmıyor. İletişim nerden kurabiliriz ?
lysander dedi: Mortal Kombat'ın bir çok alternatifi mevcut. İstediğiniz oyunun gördüğünüz fiyatın %70'ine alabilirim. Item tabiki alabilirim fakat takas süresi 1 hafta. Bilginiz olsun. Genişletmek için tıkla... 1- 15 TL'lik bir DLC hocam. 2- Takas etmeyeceğim hocam satacağım. Satınca 1 haftaya gerek kalmıyor. İletişim nerden kurabiliriz ?
lysander Kilopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 275 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 26 Mart 2021 #17 efeekaya dedi: Ekledim. Genişletmek için tıkla... Kabul ettim. reddline dedi: 1- 15 TL'lik bir DLC hocam. Eki Görüntüle 941292 2- Takas etmeyeceğim hocam satacağım. Satınca 1 haftaya gerek kalmıyor. İletişim nerden kurabiliriz ? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden ekleyebilirsiniz.
efeekaya dedi: Ekledim. Genişletmek için tıkla... Kabul ettim. reddline dedi: 1- 15 TL'lik bir DLC hocam. Eki Görüntüle 941292 2- Takas etmeyeceğim hocam satacağım. Satınca 1 haftaya gerek kalmıyor. İletişim nerden kurabiliriz ? Genişletmek için tıkla... Steam üzerinden ekleyebilirsiniz.
reddline Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 6.801 Makaleler 18 Çözümler 9 26 Mart 2021 #18 MK11 DLC alındı güvenilir.
Berkay058 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 1.417 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2021 #19 İndirimde olan oyunları da kabul ediyor musunuz? Tabii çok düşük fiyatı olmadığı sürece.
lysander Kilopat Katılım 1 Nisan 2017 Mesajlar 275 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 26 Mart 2021 #20 Berkay058 dedi: İndirimde olan oyunları da kabul ediyor musunuz? Tabii çok düşük fiyatı olmadığı sürece. Genişletmek için tıkla... Satın alıp hediye edebildiğim sürece herhangi bir oyun ayrımı yok hocam.
Berkay058 dedi: İndirimde olan oyunları da kabul ediyor musunuz? Tabii çok düşük fiyatı olmadığı sürece. Genişletmek için tıkla... Satın alıp hediye edebildiğim sürece herhangi bir oyun ayrımı yok hocam.