İndirimli telefon alınır mı?

furkeiii

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikle selam, şu an iPhone 7 128 GB ve iPad 9. nesil kullanıyorum. IPad'i üniversitede sunumlar, kitaplar vs. için kullanmaktayım şu an ve işimi fazlasıyla görüyor. Sizce vergi indiriminden Samsung A24 gibi bir telefon alıp onu şu an kullandığım iPhone 7 ile değiştirmeli miyim? Galaxy Watch ve Buds da düşünüyorum yanında. Sizce ne yapmalıyım?

iPhone 7 eski bir telefon şarj konusunda falan A24 alırsanız çağ atlamış gibi olursun hem bir Samsung ekosistemi de yapmak istiyorsunuz madem bence alınır.

Öncelikle selam, şu an iPhone 7 128 GB ve iPad 9. nesil kullanıyorum. IPad'i üniversitede sunumlar, kitaplar vs. için kullanmaktayım şu an ve işimi fazlasıyla görüyor. Sizce vergi indiriminden Samsung A24 gibi bir telefon alıp onu şu an kullandığım iPhone 7 ile değiştirmeli miyim? Galaxy Watch ve Buds da düşünüyorum yanında. Sizce ne yapmalıyım?
Öyle bir ihtimal olacağını sanmam. iPhone 7 nin WhatsApp desteği kesilecek evet ama hem Apple ekosistemindesiniz hem de vergisiz telefon işleri sandığım kadar iyi gitmeyecek. Pek sıcak bakmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı