İndirimsiz Dark Souls 2 - 3 alınır mı?

Jeffrey Dahmer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisliği
Arkadaşlar, merhaba. Ben yakın bir zaman da Dark Souls 1 ve Elden Ring'i Tekrar Tekrar bitirdim. Aklımda Dark Souls 2 ve 3 kaldı, indirimsiz çok pahalı geldiler gözüme. Souls deneyimi olan arkadaşlar, indirimsiz fiyatına değer mi bu 2 oyun ?

Uzun oynanış süresi vaat ediyorlar ve 3 daha modern olmasına karşın 2. oyunu eski ve çıldırtıcı dizaynlara sahip olabiliyor. Alabilirsin bütçeni zorlamayacaksa ve koleksiyonu tamamlayacaksan.

Sana net söyelyebilirimki en az 400 saat ds2 oynadım kesinlikle alınır fakat şu zamlardan sonra biraz sıkıntı en son ds2 sotfs 600 tl olmuş senin yerne olsam elden ring alırdım

Dark Souls 2'nin normal hali hala zam yemedi onu alabilirsin, 3 ise net alınır hayatımda en çok bitirdiğim oyun olabilir (30'dan fazla kez bitirdim). Ayrıca kendisi oyun dünyasının en iyi boss savaşı olan Gael'i barındırıyor.

2 sotfs aldım bitirdim ama 3 kaçtı 1275 TL hakettiğini düşünmüyorum ama tanıdıklarımın hesabından bulabilirsem kesinlikle oynayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…