LuillieN Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #1 For Honor'ı Epic üzerinden satın almıştım indirimdeyken sonra Ubisoft Connect'e girdiğimde For Honor'un orada olduğunu gördüm. Online oynamak içinde Ubisoft Connect üzerinden indirmem lazımmış ama indirmeye çalıştığımda hata veriyor. Dosya Ekleri 1690206728046.png 105,7 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Temmuz 2023
For Honor'ı Epic üzerinden satın almıştım indirimdeyken sonra Ubisoft Connect'e girdiğimde For Honor'un orada olduğunu gördüm. Online oynamak içinde Ubisoft Connect üzerinden indirmem lazımmış ama indirmeye çalıştığımda hata veriyor.
ayktmr Megapat Katılım 11 Nisan 2016 Mesajlar 257 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #2 Daha önce benzer konu açılmış. Aşağıdaki linkteki adımları takip edip. Host dosyasını sıfırlamayı deneyin. Resetting your hosts file | Ubisoft Help Artı 0 Eksi
Daha önce benzer konu açılmış. Aşağıdaki linkteki adımları takip edip. Host dosyasını sıfırlamayı deneyin. Resetting your hosts file | Ubisoft Help
KS KS LuillieN Centipat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Temmuz 2023 #3 ayktmr dedi: Daha önce benzer konu açılmış. Aşağıdaki linkteki adımları takip edip. Host dosyasını sıfırlamayı deneyin. Resetting your hosts file | Ubisoft Help Genişletmek için tıkla... teşekkürler, oldu. Artı 0 Eksi
ayktmr dedi: Daha önce benzer konu açılmış. Aşağıdaki linkteki adımları takip edip. Host dosyasını sıfırlamayı deneyin. Resetting your hosts file | Ubisoft Help Genişletmek için tıkla... teşekkürler, oldu.