R Raree Decapat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #1 Steam'de birkaç oyun denedim. İkisinde de sonuç aynı. İndirme başlatılıyor deyip kalıyor. Ne yapmam lazım? İnternetim TurkNet ondan mı oluyor?
Steam'de birkaç oyun denedim. İkisinde de sonuç aynı. İndirme başlatılıyor deyip kalıyor. Ne yapmam lazım? İnternetim TurkNet ondan mı oluyor?
Çözüm R R Raree 10 Nisan 2025 Sabahtır indirmeye çalışıyorum. Herşeyi denedim pc yi interneti resetledim yok. Olmuyor. Galiba buldum çözümü. Warp a girdim çıktım ve indirme başladı. AliEn38 dedi: Haklısın hocam ama kimin neyi bildiğini bilemiyoruz ki. Denemediysen indirme önbelleğini temizleyebilirsin belki çözer, daha önce hiç başıma gelmedi bu sorun. Genişletmek için tıkla... Onu da temizlemiştim. Denemediğim yol yoktu.
Sabahtır indirmeye çalışıyorum. Herşeyi denedim pc yi interneti resetledim yok. Olmuyor. Galiba buldum çözümü. Warp a girdim çıktım ve indirme başladı. AliEn38 dedi: Haklısın hocam ama kimin neyi bildiğini bilemiyoruz ki. Denemediysen indirme önbelleğini temizleyebilirsin belki çözer, daha önce hiç başıma gelmedi bu sorun. Genişletmek için tıkla... Onu da temizlemiştim. Denemediğim yol yoktu.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 10 Nisan 2025 #2 Yeterli depolama alanı olup olmadığını kontrol edin. Artı 2 Eksi
KS KS R Raree Decapat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #3 700 gigabyte boş yerim var neyini kontrol edeyim? Artı -3 Eksi
AliEn38 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 495 Çözümler 4 10 Nisan 2025 #4 Raree dedi: 700 Gigabyte boş yerim var neyini kontrol edeyim? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olmaya çalışıyor ne bu gerginlik. Artı 3 Eksi
Raree dedi: 700 Gigabyte boş yerim var neyini kontrol edeyim? Genişletmek için tıkla... Yardımcı olmaya çalışıyor ne bu gerginlik.
KS KS R Raree Decapat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #5 AliEn38 dedi: Yardımcı olmaya çalışıyor ne bu gerginlik. Genişletmek için tıkla... Hocam, depolamayı da takip edecek aklım olmasa, buraya gelip forum açmazdım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2025 Artı -2 Eksi
AliEn38 dedi: Yardımcı olmaya çalışıyor ne bu gerginlik. Genişletmek için tıkla... Hocam, depolamayı da takip edecek aklım olmasa, buraya gelip forum açmazdım.
AliEn38 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 495 Çözümler 4 10 Nisan 2025 #6 Raree dedi: Hocam, depolamayı da takip edecek aklım olmasa, buraya gelip forum açmazdım. Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam ama kimin neyi bildiğini bilemiyoruz ki. Denemediysen indirme önbelleğini temizleyebilirsin belki çözer, daha önce hiç başıma gelmedi bu sorun. Artı 1 Eksi
Raree dedi: Hocam, depolamayı da takip edecek aklım olmasa, buraya gelip forum açmazdım. Genişletmek için tıkla... Haklısın hocam ama kimin neyi bildiğini bilemiyoruz ki. Denemediysen indirme önbelleğini temizleyebilirsin belki çözer, daha önce hiç başıma gelmedi bu sorun.
KS KS R Raree Decapat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #7 Sabahtır indirmeye çalışıyorum. Herşeyi denedim pc yi interneti resetledim yok. Olmuyor. Galiba buldum çözümü. Warp a girdim çıktım ve indirme başladı. AliEn38 dedi: Haklısın hocam ama kimin neyi bildiğini bilemiyoruz ki. Denemediysen indirme önbelleğini temizleyebilirsin belki çözer, daha önce hiç başıma gelmedi bu sorun. Genişletmek için tıkla... Onu da temizlemiştim. Denemediğim yol yoktu. Artı -2 Eksi Çözüm
Sabahtır indirmeye çalışıyorum. Herşeyi denedim pc yi interneti resetledim yok. Olmuyor. Galiba buldum çözümü. Warp a girdim çıktım ve indirme başladı. AliEn38 dedi: Haklısın hocam ama kimin neyi bildiğini bilemiyoruz ki. Denemediysen indirme önbelleğini temizleyebilirsin belki çözer, daha önce hiç başıma gelmedi bu sorun. Genişletmek için tıkla... Onu da temizlemiştim. Denemediğim yol yoktu.
AliEn38 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 495 Çözümler 4 10 Nisan 2025 #8 Raree dedi: Sabahtır indirmeye çalışıyorum. Her şeyi denedim PC'yi interneti resetledim yok. Olmuyor. Galiba buldum çözümü. WARP'a girdim çıktım ve indirme başladı. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğin gibi TurkNet'le alakalı bir durum mu? Artı 1 Eksi
Raree dedi: Sabahtır indirmeye çalışıyorum. Her şeyi denedim PC'yi interneti resetledim yok. Olmuyor. Galiba buldum çözümü. WARP'a girdim çıktım ve indirme başladı. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğin gibi TurkNet'le alakalı bir durum mu?
KS KS R Raree Decapat Katılım 17 Ekim 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #9 AliEn38 dedi: O zaman dediğin gibi TurkNet'le alakalı bir durum mu? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle Artı -1 Eksi
AliEn38 dedi: O zaman dediğin gibi TurkNet'le alakalı bir durum mu? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle