Faruk_T Centipat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #1 Bilgisayara format attım Steam'de oyun indirmeye başladığımda mbit/sn yazıyordu. Bunu nasıl MB yapılır? Maymuna analtır gibi anlatabilecek var mı?
Bilgisayara format attım Steam'de oyun indirmeye başladığımda mbit/sn yazıyordu. Bunu nasıl MB yapılır? Maymuna analtır gibi anlatabilecek var mı?
Burak5415 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.410 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #2 Steam >ayarlar>indirmeler> indirme hızını saniyede bit cinsinden göster i kapat. (editle düzelttim) Son düzenleme: 22 Temmuz 2023
Fatihkerem0023 Hectopat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 3.037 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #3 Faruk_T dedi: Bilgisayara format attım Steam'de oyun indirmeye başladığımda mbit/sn yazıyordu. Bunu nasıl MB yapılır? Maymuna analtır gibi anlatabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Steam'e gir sol üstte Steam yazıyor bas ona ayarlar de indirmelere gel ve indirme hızını saniyede bit cisminden göster de.
Faruk_T dedi: Bilgisayara format attım Steam'de oyun indirmeye başladığımda mbit/sn yazıyordu. Bunu nasıl MB yapılır? Maymuna analtır gibi anlatabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Steam'e gir sol üstte Steam yazıyor bas ona ayarlar de indirmelere gel ve indirme hızını saniyede bit cisminden göster de.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2023 #4 İndirmeleri Yönet> İndirme Ayarlarını Aç> İndirmeler> İndirme hızını saniyede bit cinsinde göster ayarını kapatın.
İndirmeleri Yönet> İndirme Ayarlarını Aç> İndirmeler> İndirme hızını saniyede bit cinsinde göster ayarını kapatın.
raidExodus Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 4.931 Makaleler 1 Çözümler 40 Yer Kocaeli, Derince Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition CPU: Intel Core i5-12400F RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz Anakart: MSI H610M Bomber PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM Kasa: ASUS TUF Gaming GT301 Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın. Cinsiyet Diğer 22 Temmuz 2023 #5 Sen Steam'e girince sol üstteki Steam tuşuna basmak, ondan sonra ayarlara gitmek, ondan sonra sen indirmelere tıklamak, indirme hızını bit cinsinden gösteri açmak*. Faruk_T dedi: Maymuna analtır gibi anlatabilecek var mı? Genişletmek için tıkla...
Sen Steam'e girince sol üstteki Steam tuşuna basmak, ondan sonra ayarlara gitmek, ondan sonra sen indirmelere tıklamak, indirme hızını bit cinsinden gösteri açmak*. Faruk_T dedi: Maymuna analtır gibi anlatabilecek var mı? Genişletmek için tıkla...
Burak5415 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 3.410 Çözümler 36 Yer Sakarya/Adapazarı Daha fazla Sistem Özellikleri R5 2400G - VEGA 11 - 8X2 16 GB DDR4 - 240GB M2 Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #6 Atahan Kutlu dedi: İndirmeleri Yönet> İndirme Ayarlarını Aç> İndirmeler> İndirme hızını saniyede bit cinsinde göster ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Mbps olarak göstersin demiş mb/s değil.
Atahan Kutlu dedi: İndirmeleri Yönet> İndirme Ayarlarını Aç> İndirmeler> İndirme hızını saniyede bit cinsinde göster ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Arkadaş Mbps olarak göstersin demiş mb/s değil.
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Temmuz 2023 #7 Burak5415 dedi: Arkadaş Mbps olarak göstersin demiş mb/s değil. Genişletmek için tıkla... Zaten mbit/sn imiş onunkisi. Nasıl MB/s şeklinde yaparım diye soruyor.
Burak5415 dedi: Arkadaş Mbps olarak göstersin demiş mb/s değil. Genişletmek için tıkla... Zaten mbit/sn imiş onunkisi. Nasıl MB/s şeklinde yaparım diye soruyor.
Faruk_T Centipat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #8 Hepinizden Allah razı olsun