İndirme Hızı 0 Kbps'e Düşme Sorunu

İbrahim448

Hectopat
Katılım
29 Temmuz 2016
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternetim normalde 50 Mbps olmasına rağmen bir şey indirirken veya izlerken birden 2300, 2600, 3000 Kbps olup ve aniden 0 Kbps oluyor ve en az 4-5 saniye böyle kalıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcıda aynı sorunla ben de karşılaşıyorum. IDM veya JDownloader 2 programları ile indirmeyi deneyin. İnternetinizin maksimum hızında yani torrent gibi indirme yapar. O hız düşmesi aynı sunucuya bağlı birçok kişinin dosyayı indirmesi sonucu sunucunun çökmemesi için. Bizdeki AKK olayı gibi. Hız yavaşlar, altyapı sıkıntı çıkarmaz.
 
Bence tarayici değiştir ve indirmelerini torrentten yapabilirsin torrent icin tracker lar var onlarda hizlandiriyor ben 8.6 hiz almistim tracker ile steam de 2.5 felan aliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı