İndirme hızı 10 MB ile başlayıp 100KB'ye düşüyor

mrander

Decapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda Steam, Chrome vb. Yerlerden indirme yapmaya kalktığımda evimde kullandığım Speedtest'de 94 Mbps olan internetim daha önceleri 11MB ile indirmesine rağmen iki gündür indirmeye 11MB ile başlayıp 1 dakika sonra 100 ila 50 KB'lere düşüyor. Format atmıştım ve sonrasında düzelmişti ama şimdi yeniden devam ediyor aynı sorun. Ne yapabilirim?

Son düzenleme:
Ethernet kartında sorun olabilir , format mı attınız yoksa sıfırladınız mı ?

HDDlerdeki veriler hariç her şeyi silip Rufus ile sıfır kurulum sağladım. Wifi adaptorum ile bağlandığımda speedtest de 50mbps civarı bir sonuç alıyorum ama indirme hızım değişmiyor.
Evdeki diğer bilgisayarı da cat6 ethernet kablosu ile kullanıyorum ve o alması gerektiği hızlarda indiriyor

Anladım , sorun yazılım kaynaklı olabilir. Başka cihazlarda aynı sorun yok değil mi ?

Anladım, sorun yazılım kaynaklı olabilir. Başka cihazlarda aynı sorun yok değil mi?

Evet yazılım kaynaklı bence de. Ethernet adaptörünün driverini silip tekrar kurmama rağmen düzelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…