yiğit221 Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Nisan 2023 #1 Multy M1 zxyel kullanıyorum pingim bayağı düştü. Ama bu sefer yükleme indirme hızlarım çok fena düştü 3-4 Mbps'ye kadar. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Nisan 2023
Multy M1 zxyel kullanıyorum pingim bayağı düştü. Ama bu sefer yükleme indirme hızlarım çok fena düştü 3-4 Mbps'ye kadar. Nasıl düzeltebilirim?
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.194 Makaleler 5 Çözümler 20 10 Nisan 2023 #2 yiğit221 dedi: Multy M1 zxyel kullanıyorum pingim bayağı düştü. Ama bu sefer yükleme indirme hızlarım çok fena düştü 3-4 Mbps'ye kadar. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi ISS? En mantıklı çözüm arıza kaydı bırakmak oluyor genelde.
yiğit221 dedi: Multy M1 zxyel kullanıyorum pingim bayağı düştü. Ama bu sefer yükleme indirme hızlarım çok fena düştü 3-4 Mbps'ye kadar. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hangi ISS? En mantıklı çözüm arıza kaydı bırakmak oluyor genelde.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.696 Çözümler 98 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #3 yiğit221 dedi: Multy M1 zxyel kullanıyorum pingim bayağı düştü. Ama bu sefer yükleme indirme hızlarım çok fena düştü 3-4 Mbps'ye kadar. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... İlk defa mı oldu? Modemi sıfırlayın.
yiğit221 dedi: Multy M1 zxyel kullanıyorum pingim bayağı düştü. Ama bu sefer yükleme indirme hızlarım çok fena düştü 3-4 Mbps'ye kadar. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... İlk defa mı oldu? Modemi sıfırlayın.
Y yunusemre_y Decapat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2023 #4 yiğit221 dedi: Multy M1 zxyel kullanıyorum pingim bayağı düştü. Ama bu sefer yükleme indirme hızlarım çok fena düştü 3-4 Mbps'ye kadar. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Ödenmemis borcunuz varsa ondan düşüyor olabilir modemi resetlemeyi deneyin bı sure kapali kalsin
yiğit221 dedi: Multy M1 zxyel kullanıyorum pingim bayağı düştü. Ama bu sefer yükleme indirme hızlarım çok fena düştü 3-4 Mbps'ye kadar. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Ödenmemis borcunuz varsa ondan düşüyor olabilir modemi resetlemeyi deneyin bı sure kapali kalsin
yiğit221 Decapat Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Nisan 2023 #5 yiğit221 dedi: Multy M1 zxyel kullanıyorum pingim bayağı düştü. Ama bu sefer yükleme indirme hızlarım çok fena düştü 3-4 Mbps'ye kadar. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Düzeldi
yiğit221 dedi: Multy M1 zxyel kullanıyorum pingim bayağı düştü. Ama bu sefer yükleme indirme hızlarım çok fena düştü 3-4 Mbps'ye kadar. Nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Düzeldi