Epic Games İndirme hızı aşırı yavaş

gialen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GIGABYTE 12GB RTX 3060 / RYZEN 5 5500 / 16GB HYPERX FURY RAM / GIGABYTE A520M K ANAKART
TurkNet GigaFiber kullanıcısıyım, Steam'de vesaire indirme hızlarımda hiçbir sorun olmamasına rağmen Epic Games en fazla 40mb/s ile indiriyor ve sürekli olarak 0'a düşüyor. Çözümü var mıdır acaba?

1728728660529.png

Bu yöntemi deneyebilir misiniz?

Bu yöntemi deneyebilir misiniz?

Yaptım hocam bir tık daha stabil halde şu an hız 30'larda takılıyor, kalan galiba Epic sunucularıyla alakalı. Ookla'da veya TurkNet'in kendi sitesinde internet hızım 940-900 civarı çünkü.

1728729214695.png

Yaptım hocam bir tık daha stabil halde şu an hız 30'larda takılıyor, kalan galiba Epic sunucularıyla alakalı. Ookla'da veya TurkNet'in kendi sitesinde internet hızım 940-900 civarı çünkü.

Eki Görüntüle 2327632
Olabilir hocam, diskinizin meşguliyeti ile alakalı da olabilir. Programın diski kullanma optimizasyonu ile alakalı da olabilir.

Olabilir hocam, diskinizin meşguliyeti ile alakalı da olabilir. Programın diski kullanma optimizasyonu ile alakalı da olabilir.

Bir M.2 SSD'ye kuruyorum oyunu, bir de tam zamanına denk geldi Fortnite oynamayı düşünüyordum bugün. İlk kurulduğu zaman internet 21 dakikada MK1 indirmiştim arkadaşımla oynamak için. Hafta sonu olduğu için böyledir herhalde.

Bir M.2 SSD'ye kuruyorum oyunu, bir de tam zamanına denk geldi Fortnite oynamayı düşünüyordum bugün. İlk kurulduğu zaman internet 21 dakikada MK1 indirmiştim arkadaşımla oynamak için. Hafta sonu olduğu için böyledir herhalde.
Olabilir doğru sonucu haftaiçi veya sabahın erken saatlerinde denemek bir çözüm olabilir. Kısaca indirme optimizasyonu sıkıntılı bir launcher.

TurkNet GigaFiber kullanıcısıyım, Steam'de vesaire indirme hızlarımda hiçbir sorun olmamasına rağmen Epic Games en fazla 40mb/s ile indiriyor ve sürekli olarak 0'a düşüyor. Çözümü var mıdır acaba?

Eki Görüntüle 2327619

Sorunu çözebildin mi bende TurkNet GigaFiber kullanıyorum senin sorununun aynısı bende de var arıza oldu 1 hafta internet gitti ondan sonra böyle oldu bende de.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (747).png
    Ekran Görüntüsü (747).png
    132 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Geri
Yukarı