M Mustafaykc Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #1 Normalde Steam'de 2.8mb/sn indirme hızı görüyordum ama şu anda bu 80 KB-150KB arasında değişiyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir ve nasıl çözerim?
Normalde Steam'de 2.8mb/sn indirme hızı görüyordum ama şu anda bu 80 KB-150KB arasında değişiyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir ve nasıl çözerim?
TheSubhan Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 456 Çözümler 1 22 Ocak 2022 #2 Mustafaykc dedi: Normalde Steam'de 2.8mb/sn indirme hızı görüyordum ama şu anda bu 80 KB-150KB arasında değişiyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir ve nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Evde başkaları internet kullanıyor mu?
Mustafaykc dedi: Normalde Steam'de 2.8mb/sn indirme hızı görüyordum ama şu anda bu 80 KB-150KB arasında değişiyor. Bu sorunun sebebi ne olabilir ve nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Evde başkaları internet kullanıyor mu?
M Mustafaykc Hectopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 73 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #3 TheSubhan dedi: Evde başkaları internet kullanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama evde diğerleri kullanırken 2.8 le indiriyordum.
TheSubhan dedi: Evde başkaları internet kullanıyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Ama evde diğerleri kullanırken 2.8 le indiriyordum.