Çözüldü İndirme hızı bir anda düştü

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

meymentatarli

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ5-4250H, RTX 4050 6GB, 8GB RAM, Windows 11 Pro
Merhaba, dün hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen bugün Chrome olsun her yerde indirme hızım bayağı bir düştü. Bilgisayarı yeniden başlattım, Chrome deneyler menüsündeki paralel indirmeyi kapadım(çünkü açıkken düşmüştü) ama bir türlü hızı arttıramadım. Normalde 1 dakikaya inecek şeyi 10 saat gösteriyor. Ne yapmam lazım?

Çözüm
Eğer bu sıkıntıyı yaşayanlar varsa çözümü buldum modeminizi kapatıp yeniden açarsanız sorununuz düzeliyor.
Merhaba, dün hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen bugün Chrome olsun her yerde indirme hızım bayağı bir düştü. Bilgisayarı yeniden başlattım, Chrome deneyler menüsündeki paralel indirmeyi kapadım(çünkü açıkken düşmüştü) ama bir türlü hızı arttıramadım. Normalde 1 dakikaya inecek şeyi 10 saat gösteriyor. Ne yapmam lazım?
paralel indirme hızlandırır. indirdiğiniz site ve internet ile alakalı olabilir. bazı siteler indirme hızını limitliyor.

Eğer bu sıkıntıyı yaşayanlar varsa çözümü buldum modeminizi kapatıp yeniden açarsanız sorununuz düzeliyor.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı