Morfiyuss Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #1 Steam'de indirme hızım 16MB falan ama EA'da oyun indirirken en fazla 2MB indirme hızı alıyorum. Nasıl artılarabilirim indirme hızımı?
Steam'de indirme hızım 16MB falan ama EA'da oyun indirirken en fazla 2MB indirme hızı alıyorum. Nasıl artılarabilirim indirme hızımı?
Yavuz_sama Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 1.002 Çözümler 2 14 Aralık 2024 #2 Morfiyuss dedi: Steam'de indirme hızım 16MB falan ama EA'da oyun indirirken en fazla 2MB indirme hızı alıyorum. Nasıl artılarabilirim indirme hızı mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kisitlanmis olabilir. Kontrol ettiniz mi?
Morfiyuss dedi: Steam'de indirme hızım 16MB falan ama EA'da oyun indirirken en fazla 2MB indirme hızı alıyorum. Nasıl artılarabilirim indirme hızı mı? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan kisitlanmis olabilir. Kontrol ettiniz mi?
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.977 Çözümler 5 14 Aralık 2024 #3 Morfiyuss dedi: Steam'de indirme hızım 16MB falan ama EA'da oyun indirirken en fazla 2MB indirme hızı alıyorum. Nasıl artılarabilirim indirme hızı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam internet paket hızınız nedir? Steam'deki mb/s eadeki mbsp olabilir. Eğer öyleyse normal bir durum.
Morfiyuss dedi: Steam'de indirme hızım 16MB falan ama EA'da oyun indirirken en fazla 2MB indirme hızı alıyorum. Nasıl artılarabilirim indirme hızı mı? Genişletmek için tıkla... Hocam internet paket hızınız nedir? Steam'deki mb/s eadeki mbsp olabilir. Eğer öyleyse normal bir durum.
Morfiyuss Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2024 #4 AhmetAlii dedi: Hocam internet paket hızınız nedir? Steam'deki mb/s eadeki mbsp olabilir. Eğer öyleyse normal bir durum. Genişletmek için tıkla... hocam yeni farkettim indirme hızı 2mb gözüküyor ama hızlı iniyor Yavuz_sama dedi: Ayarlardan kisitlanmis olabilir. Kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... kısıtlı değil hocam
AhmetAlii dedi: Hocam internet paket hızınız nedir? Steam'deki mb/s eadeki mbsp olabilir. Eğer öyleyse normal bir durum. Genişletmek için tıkla... hocam yeni farkettim indirme hızı 2mb gözüküyor ama hızlı iniyor Yavuz_sama dedi: Ayarlardan kisitlanmis olabilir. Kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... kısıtlı değil hocam
AhmetAlii Decipat Katılım 28 Ocak 2024 Mesajlar 1.977 Çözümler 5 14 Aralık 2024 #5 D Morfiyuss dedi: Hocam yeni fark ettim indirme hızı 2MB gözüküyor ama hızlı iniyor. Kısıtlı değil hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim gibidir. Yani Steam ile aynı indirme hızına sahip.
D Morfiyuss dedi: Hocam yeni fark ettim indirme hızı 2MB gözüküyor ama hızlı iniyor. Kısıtlı değil hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman dediğim gibidir. Yani Steam ile aynı indirme hızına sahip.