Ubeyds Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 52 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2025 #1 Aşırı yavaş indirme alıyorum normalde böyle değildi 2 haftadır sorun yaşıyorum çözümü bilen var mı? Ubeyds dedi: Aşırı yavaş indirme alıyorum normalde böyle değildi 2 haftadır sorun yaşıyorum çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2025
Aşırı yavaş indirme alıyorum normalde böyle değildi 2 haftadır sorun yaşıyorum çözümü bilen var mı? Ubeyds dedi: Aşırı yavaş indirme alıyorum normalde böyle değildi 2 haftadır sorun yaşıyorum çözümü bilen var mı? Genişletmek için tıkla...
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.835 Çözümler 20 9 Ocak 2025 #2 İndirdiğin sitede limit olabilir, onun dışında tarayıcı önbelleğini temizle.
06aysegul06 Femtopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Ocak 2025 #3 Internet Download Manager programını öneririm. Bazen de indirdiğiniz yerden kaynaklı yavaşlamalar da olabilir. Başka siteden indirebiliyorsanız daha hızlı olabilir.
Internet Download Manager programını öneririm. Bazen de indirdiğiniz yerden kaynaklı yavaşlamalar da olabilir. Başka siteden indirebiliyorsanız daha hızlı olabilir.