bernardeschi Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2024 #1 Merhaba battle.net indirme hızım 10.00KB/s'a kadar düşüyor internet hızımı kontrol ediyorum bir problem görünmüyor. Ayarlaya baktım fakat bir limitleme falan varsa da göremedim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Merhaba battle.net indirme hızım 10.00KB/s'a kadar düşüyor internet hızımı kontrol ediyorum bir problem görünmüyor. Ayarlaya baktım fakat bir limitleme falan varsa da göremedim, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Çözüm Yağız Efee 30 Ağustos 2024 Sol üstten Battle.net logosuna basıp Settings'e girin. Download bölümüne geçip Download Limits kısmından Latest Updates tikini tikleyip yanındaki kutucuğa 999999 değerini girin ve Done butonuna basın.
Sol üstten Battle.net logosuna basıp Settings'e girin. Download bölümüne geçip Download Limits kısmından Latest Updates tikini tikleyip yanındaki kutucuğa 999999 değerini girin ve Done butonuna basın.
Yağız Efee Centipat Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 192 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2024 #2 Sol üstten Battle.net logosuna basıp Settings'e girin. Download bölümüne geçip Download Limits kısmından Latest Updates tikini tikleyip yanındaki kutucuğa 999999 değerini girin ve Done butonuna basın. Dosya Ekleri 1711621496075.png 7,7 KB · Görüntüleme: 286 Artı 0 Eksi Çözüm
Sol üstten Battle.net logosuna basıp Settings'e girin. Download bölümüne geçip Download Limits kısmından Latest Updates tikini tikleyip yanındaki kutucuğa 999999 değerini girin ve Done butonuna basın.
KS KS bernardeschi Hectopat Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #3 Yağız Efee dedi: Sol üstten Battle.net logosuna basıp Settings'e girin. Download bölümüne geçip download limits kısmından latest updates tikini tikleyip yanındaki kutucuğa 999999 değerini girin ve done butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Sorunum çözüldü, teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Yağız Efee dedi: Sol üstten Battle.net logosuna basıp Settings'e girin. Download bölümüne geçip download limits kısmından latest updates tikini tikleyip yanındaki kutucuğa 999999 değerini girin ve done butonuna basın. Genişletmek için tıkla... Sorunum çözüldü, teşekkür ederim.