M Meteed Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 59 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #1 İnternet hızım 1000 Mbps Epic Games'ten oyun indirmek istedim ve bu şekilde çok yavaş ayrıca çözüm olarak engine.ini içerisine bir komut yazıyorlar, bende engine.ini'de yok. Şu an indirme hızım 8Mbps'ye kadar düştü çok garip bir durum.
İnternet hızım 1000 Mbps Epic Games'ten oyun indirmek istedim ve bu şekilde çok yavaş ayrıca çözüm olarak engine.ini içerisine bir komut yazıyorlar, bende engine.ini'de yok. Şu an indirme hızım 8Mbps'ye kadar düştü çok garip bir durum.
emregercek Kilopat Katılım 4 Ağustos 2018 Mesajlar 229 Çözümler 1 18 Eylül 2025 #2 Sadece Epic'te mi indirirken mi düşük yoksa genel mi? Bende de hızım normal Steam'de 120 ile falan indiriyor ama web siteleri yavaş anlamadım gitti.
Sadece Epic'te mi indirirken mi düşük yoksa genel mi? Bende de hızım normal Steam'de 120 ile falan indiriyor ama web siteleri yavaş anlamadım gitti.
M Meteed Decapat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 59 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #3 emregercek dedi: Sadece Epic'te mi indirirken mi düşük yoksa genel mi? Bende de hızım normal Steam'de 120 ile falan indiriyor ama web siteleri yavaş anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... Bende sadece Epic'te hocam Steam'de web sitelerinde vs. normal.
emregercek dedi: Sadece Epic'te mi indirirken mi düşük yoksa genel mi? Bende de hızım normal Steam'de 120 ile falan indiriyor ama web siteleri yavaş anlamadım gitti. Genişletmek için tıkla... Bende sadece Epic'te hocam Steam'de web sitelerinde vs. normal.