A AMDİslemci Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 575 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #1 İlk yüksek ondan sonra 1 saat sonra falan çok düşüyor ne yapmalıyım? Silip yükledim hala olmuyor önceden yoktu böyle bir sorun Epic'te vs olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2024
İlk yüksek ondan sonra 1 saat sonra falan çok düşüyor ne yapmalıyım? Silip yükledim hala olmuyor önceden yoktu böyle bir sorun Epic'te vs olmuyor.
omerdgn10 Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #2 AMDİslemci dedi: İlk yüksek ondan sonra 1 saat sonra falan çok düşüyor ne yapmalıyım? Silip yükledim hala olmuyor önceden yoktu böyle bir sorun Epic'te vs olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bende yaşıyordum internet sağlayıcımı değiştirdim düzeldi.
AMDİslemci dedi: İlk yüksek ondan sonra 1 saat sonra falan çok düşüyor ne yapmalıyım? Silip yükledim hala olmuyor önceden yoktu böyle bir sorun Epic'te vs olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bende yaşıyordum internet sağlayıcımı değiştirdim düzeldi.
A AMDİslemci Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 575 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #3 omerdgn10 dedi: Bende yaşıyordum internet sağlayıcımı değiştirdim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ama sadece Steam'de olması garip.
omerdgn10 dedi: Bende yaşıyordum internet sağlayıcımı değiştirdim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Ama sadece Steam'de olması garip.
omerdgn10 Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #4 AMDİslemci dedi: Ama sadece Steam'de olması garip. Genişletmek için tıkla... Evet işte bende de sadece steamde oluyordu turkcell'den türksata geçtik nasıl oluyorsa düzeldi bir anda. Çok garip gerçekten.
AMDİslemci dedi: Ama sadece Steam'de olması garip. Genişletmek için tıkla... Evet işte bende de sadece steamde oluyordu turkcell'den türksata geçtik nasıl oluyorsa düzeldi bir anda. Çok garip gerçekten.
A AMDİslemci Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 575 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #5 omerdgn10 dedi: Evet işte bende de sadece Steam'de oluyordu Turkcell'den türksata geçtik nasıl oluyorsa düzeldi bir anda. Çok garip gerçekten. Genişletmek için tıkla... Bizde şu an Superonline kullanıyoruz altyapı Türksat geldi 1000 megabit ona geçmeyi düşünüyorum.
omerdgn10 dedi: Evet işte bende de sadece Steam'de oluyordu Turkcell'den türksata geçtik nasıl oluyorsa düzeldi bir anda. Çok garip gerçekten. Genişletmek için tıkla... Bizde şu an Superonline kullanıyoruz altyapı Türksat geldi 1000 megabit ona geçmeyi düşünüyorum.
omerdgn10 Centipat Katılım 15 Haziran 2024 Mesajlar 912 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #6 AMDİslemci dedi: Bizde şu an Superonline kullanıyoruz altyapı Türksat geldi 1000 megabit ona geçmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı yerde oturuyor olabilirmiyiz . Bizimde aynı turkcell superonline çok çektirdi bize en son dayanamayıp iptal ettirdik türksat bize fiber 1000 mbbps altyapı getirdi.
AMDİslemci dedi: Bizde şu an Superonline kullanıyoruz altyapı Türksat geldi 1000 megabit ona geçmeyi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı yerde oturuyor olabilirmiyiz . Bizimde aynı turkcell superonline çok çektirdi bize en son dayanamayıp iptal ettirdik türksat bize fiber 1000 mbbps altyapı getirdi.
QTV Kilopat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 5.391 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2024 #7 Eğer sadece Steam´de oluyor ise Steam ile alakalı olması yüksek. Ben de Turkcell Superonline kullanıyorum öyle bir problem yaşamıyorum.
Eğer sadece Steam´de oluyor ise Steam ile alakalı olması yüksek. Ben de Turkcell Superonline kullanıyorum öyle bir problem yaşamıyorum.