Steam İndirme hızı düşüyor

Eswaii

Hectopat
Daha fazla  
Düne kadar böyle bir sorunum yoktu. İndirme bölgesini değiştirdim fakat işe yaramıyor. İnternetim ortalama 80Mb, ilk başlattığımda görev yöneticisinden kontrol ettiğime göre 70-80 arası kalıyor fakat bir süre sonra 10Mb'lara belki daha düşüğe düşüyor. Epic Games'ten denediğimde görev yöneticisinden takip ettiğime göre sürekli sabit 70-80 arasında, düşüş yaşamıyor. İnternet hızım normal kullanımda iyi ama sadece Steam'de düşüyor. Hatta 2Mb gibi diplere kadar düşüyor. Anlık arada bir 30-40'lara çıkıyor sonra geri 10'un altına düşüyor. İnternete ethernet kablosu ile bağlıyım.

Aynı sorunu yaşıyordum hocam lanet bir sorun diskten kaynaklı olduğunu düşünüyorum format atarak bu problemden kurtulmuştum 😀
Hocam oyunları HDD'ye kuruyorum sadece tek bir disktense sadece ona format atarak çözebilir miyim?

Galiba dediğiniz gibi şu an diğer HDD'imi deniyorum ve düşüş yaşamıyorum. Bu sorun neden sadece o diskte Steam'deyken oluyor.

Hocam oyunları HDD'ye kuruyorum sadece tek bir disktense sadece ona format atarak çözebilir miyim?

Galiba dediğiniz gibi şu an diğer HDD'imi deniyorum ve düşüş yaşamıyorum. Bu sorun neden sadece o diskte Steam'deyken oluyor.
Steam'in saçmalığı olarak düşünüyorum hocam çözümüne ben de henüz ulaşamadım. Sorun yaşadığınız diskte steam kütüphanenizi komple silip yeni bir kütüphane açmayı deneyin.

Steam'in saçmalığı olarak düşünüyorum hocam çözümüne ben de henüz ulaşamadım. Sorun yaşadığınız diskte steam kütüphanenizi komple silip yeni bir kütüphane açmayı deneyin.
Diğer HDD'de de aynı olay oluyor hocam. Acaba disklerin hızı internetin hızına yetişemiyor mu?

Yok hocam 70-80 bu diskler için fazla değil steamın kendisinde sorun var
Bende öyle düşünüyorum hocam interneti değiştireli beri hatırladığım Garry's Mod var yaklaşık 9GB hiç kesilme olmadan indirmişti. SSD'de indirince pek bir kesilme göremedim ama Steam'de bir sorun var galiba.

Bende öyle düşünüyorum hocam interneti değiştireli beri hatırladığım Garry's Mod var yaklaşık 9GB hiç kesilme olmadan indirmişti. SSD'de indirince pek bir kesilme göremedim ama Steam'de bir sorun var galiba.
Dediğim gibi steam ile alakalı format atıp tekrar deneyin böyle bir problemle karşılaşmayacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı